Christian Bale

Hiç öyle wikipediadan yapıştırma şekilde şu şu filmde oynadı, amerikanın bilmemne kentinde doğdu gibi ruhsuz sıkıcı bir yazıyla bu başlığı açmayacağım.
Bu herif özellikle 2000 li yılların en sağlam,gavur değişiyle "toph guy" ların dan biri kesinlikle.
En sevdiğim "Batman" olmasının yanı sıra Terminatör 4'te John Connor rolünede çok yakışmıştır.
Benim en sevdiğim filmi kesinlikle "American Psycho"
Filmde ki toplum içine karışmış,mükemmellik takıntılı bir seri katili olabildiğince gerçekçi canlandırıyor. Hele aşırı formda vücuduyla cümle aleme nazire yapıyor. :D (filmde ki acaip seks sahnelerinde ki porno star havalarına girmesi ayrı bomba :D )
Ve dün "The Fighter" filminde ki rolüyle Golden Globe ödülünü kazandı.
 
Ona şüphe yok, katılıyorum valla. Rolün içine o kadar girmiş ki son Terminator filminde bile çatallı sesle konuşuyordu. John Connor rolü yapan Bruce Wayne olmuş adam.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
ha birde Galler li dir. Ryan Giggs in hemşehrisi. gerçi meslek olarak anthony hopkins ,zeta-jones yazmak gerekirdi ama giggs ciyiz. ne bereketli toprakmış britanya.ingilizler hariç.
 
Son oynadığı Out of the Furnace i izledim şimdi çok güzeldi. Abi rolündeydi, ama tam kafa, eğlenceli yeri geldiğinde canını verebilecek abi. Adam rolünün hakkını vermiş, her zaman yaptığı gibi.. Hapishaneden çıkarken, kapıda kardeşiyle laflaşıp şakalaştığı sahne çok güzel ve doğaldı.
 
Batman serisinden çok etkilenmiş olacak ki Terminator Salvation'da Batman gibi konuşan John Connor izletti millete. O hırıltılı sesiyle abarta abarta oynamasına öyle bir uyuz oldum ki o gün bugün oynadığı bir tane filmi izlemem.

edit: ki yukarıda yazmışım aynısını, bir nevi tekrara düştük iyi mi.
 
The Prestige'deki oyunculuğuna hastaydım ben asıl. O filmde Hugh Jackman'la oynayabilecek tek kişiyi, nasıl da seçip rolü cuk oturtmuşlar... Efsanedir.
 
Yıllardır kilo almak için götümü yırtıyorum şerefsizim. Tonla para verip züppe spor salonlarına bile gittim. Güya doktor kontrolünde düzenli sporla kilo alacaktım. N'oldu peki? Verdiğim parayla kaldım. 400gr aldım bir yıl içinde :mad:

Bi de şuna bak;
Christian-bale-in-degisimi.jpg


şaka gibi adam
 

Benzer konular

Yanıt
14
Gösterim
9K
manga-elvan
M
Geri
Üst