Tonal Hornet's Custom Amfi Incelemesi - Video

http://www.youtube.com/watch?v=teO5yYnxccc

selam arkadaşlar yukarıdaki linkte selahattin arkadaşımızın benim için yaptığı amfinin tonlarının en azından nasıl olduğunu göstermek adına bir video çektim.

İmzamda yazan ekipman kullanılmıştır. Hangi switche nezaman bastığımın detayını da video da işaretlicem en kısa zamanda. Ve yorumlarımı da yazacağım. Benden sonra Tonal Amfileri alacak arkadaşlar için referans olur.

Burada amfinin master vol. gece 11:30 olmasından dolayı 2 den fazla açılmıyor arkadaşlar buna dikkatinizi çekmek isterim. Ve aynı şeyleri çaldım defalarca tondaki tuşeye olan tepkiyi anlayabilesiniz diye. Bu adam obsesif mi demeyin :p

Müzikli günler...
 
Video için teşekkür ederim Özgür.

Merak edenler için amfi genel olarak dumble tabanlıdır. (tworock, dumble ods, dlite v.s.)

Tarzının öncü modellerindendir clean ve drive olarakta çok karakteristik bir amfidir. Bir çok ünlü gitaristin tercih ettiği karakterdir. (John Mayer, Santana v.s.)


Amfi 2 kanal + boostur. Boost modu eq devre dışı bırakarak gain boost sağlıyor. Boost modun da gereksiz fazla volume yüksekliğine neden olmuyor.

Dumble sistemde yapılan amfiler özellikle drive karakteri olarak kişisel fikrim olarak çok özel amfilerdir. Tarzının en iyilerinden diyebilirim.

Tekrar teşekkür ederim Özgür.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Rica ederim senin de eline sağlık güzel birşey ortaya çıktı.

Bir ara da uygun bir ortam olursa master vol kökleyip, video almak istiyorum.
 
Geri
Üst