metallica st anger albümü ekipmanları

arkadaşlar öncelikle merhaba... Metallica grubunun 2003 yılında çıkardığı st anger albümündeki ekipmanları anfi vs bilgisi olan yazabilir mi lütfen..
 
monsterwq4.jpg



seyret bunu işte
 
arkadaşlar öncelikle merhaba... Metallica grubunun 2003 yılında çıkardığı st anger albümündeki ekipmanları anfi vs bilgisi olan yazabilir mi lütfen..
Wikipedi'de bütün enstrüman ve altyapı bilgisi yazıyor ayrıca enstrüman vs.. bunların ne olduğunu ne marka olduğunu bilmek önemli değil mesela bas gitaristleri robert trujillo o albümde fernandez gravity 5 kullanıyor mesela ama önemli olan onun gibi çalabilmek desem yine yetersiz olur nedeni ise konser verdikleri sahnenin arkasında harıl harıl en güçlü en sağlam sound'u ortaya çıkarabilmek için çalışan ses mühendisleri adamların önünde paranın satın alabileceği en sağlam cihazlar var :)
 
Kim hortlattı bu başlığı bilmiyorum da, davul olarak çöp tenekesi kullandıkları çok aşikar. Metallica' nın detaylı ekipman listesini de google dan 4 saniyelik bir aramayla bulabilirsiniz sanırım.
 
filmden gözlemlerim ve internetten araştırmalarım sonucunda birkaç ekipman bilgisi bulabildim.
-bu babalar aşağı yukarı her türlü efekt için pedal olarak Line 6 modelerlarını kullanıyorlar ve filmde de bu aletler görünüyor.
-kirk hammett gitar olarak eski turlarında kullandığı jackson rr gitarlar dışında hep kendi ESP gitarlarını veya Gibson Les Paul kullanıyor. Filmde de birkaç karede ESP'nin hem signature hem de seri üretim modellerinden görmek mümkün.
-james hetfield ise kenneth lawrence özel yapım explorer gövdeli gitarlar, gibson les paul, gibson explorer ve esp signatuire gitarlarını kullanmış.
- her iki gitarist de Marshall Mode Four prototip versiyonunu kullanmış.



videoda özet olarak snare'ın altından geçen zincire benzeyen şeritlerin gerginliğinin azaltılması sonucu teneke gibi ses çıktığı söyleniyor. lars ulrich tarafından :)
 
Geri
Üst