Metal Muff Ve Heavy Metal

Merhaba arkadaşlar, 30 wattlık Line 6 spider 4 amfiye sahibim.Amfinin metal kanalı bayağı iyi aslında ama sonuçta amfi modellemeleri olduğu için tonu fazla değiştirememekten şikayetçiyim.Bu yüzden hem ritim hem soloya iyi giden bir pedal bakıyorum.Forumlarda metal muff’ı çok methediyorlar.Boost özelliği de ilgimi çekti.Ama ben thrash ve death metalin yanısıra heavy metal soundları da istiyorum.Fakat videolarda gördüğüm kadarıyla distortion düşük seviyedeyken bile bayağı sert karakteri var.Bu pedalla Black Sabbath, Iron Maiden türü şeyler çalınır mı?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Daha önce mt-2 kullanmıştım.Ritimde iyiydi ama sololarda hiç memnun değildim.Bu pedal sololarda nasıldır acaba?Boss tan daha iyi ton verir mi?Fark olmayacaksa almamım bi anlamı yok
 
MT-2den 7658495767 kat daha iyidir kesinlikle. Boss'un metalci pedallarını denedim, Metal Muff ile alakaları yok. Çok basit, çok kolay ayarlanabilen, hayat kurtaran bi pedaldır Metal Muff.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Bi de Fullbore Metal varmış.Yukarda bahsettiğim özellikler onda var mı acaba?Aşırı sert bir distortiona ihtiyacım yok.Çok kulak tırmalayan tonları sevmem yani.Tok olması daha iyidir.Bunun yanında noise gate özelliği varmış çok önemli olarak ama...Hangisini alsam bilemedim.
 
Boss mt-2 almayın da ne alırsanız alın. Zamanında doğru dürüst high gain distortion yokken bir nebze ihtiyacı gideriyordu, ama şimdi elektro harmonix ve mxr pedalları çok çok daha iyi.
 
Geri
Üst