Ucuz gitara iyi manyetik takmak

Atalay demiş ki:
DrB demiş ki:
Atalay demiş ki:
DrB demiş ki:
Atalay demiş ki:
Oradaki 3 manyetiği de ben taktım. standart single coil gibi tek vidalı onlar.

Yanlisin var.

JBJR.jpg


Belki eski sahibi falan bahsettigim seyi yapti. :?:

B

Birden fazla deliği olsa ben satın almazdım o manyetiği çünkü gitarımın deliklerine uymaz yuvasına girmezdi. Benimki her iki taraftan da tek delikli. :roll:

Ne yuvasi ne deligi. JBjr'in iki tane bobini yok mu? Bir tanesinde senin koydugun resimde vidalar var otekinde de allen kafalar var. Senin gitarina uyup uymamasi ile ne alakasi var. ?????? :roll:

Goz var nizam var, ve acik secik enteresan bir soru soruyorum sana? Cevap vermeyeceksen verme, problem degil. Ama goygoya bu yastan sonra kel alaka sekilde gelecek halim de yok! :roll: :roll: :roll:

Vida başı diye alıcı kafalardan bahsediyorsun. Kelime haznelerimiz farklı. Teknik lügatını düzelt. Bir de efendi ol.

Eyvah Eyvah neden forumların genel problemidir saygılı olamamak neden hep bir sataşma hali içersinde oluruz. Sayın Atalay Bey efendi ol şeklinde hitap ettiğiniz DrB en azından bilgisiyle saygıyı hak ediyor hem teknik lugat nasıl düzeltilebilir anlamadım terimler heryerde aynıdır aynı olmasa idi terim olmazlardı. Şimdi diyeceksinki sana ne oluyor sen avukatmısın eğer karşındaki bilgiliyse ve saygısızlık yapıyorsan avukatım ve bütün hocalara saygı duyulması gerektiğini düşünürüm. Sizi kınıyorum.
 
Tarih: Prş 12.08.2004

5 senelik mevzuya mı taktın?

:LOL:

Dert etme. Ve bilerek ve isteyerek tee zamanında cevap vermediğimi de yeri gelmişken söylüyeyim.

B ;)
 
Geri
Üst