Ucuz gitara iyi manyetik takmak

kenny demiş ki:
Atalay demiş ki:
hasicktear demiş ki:
Atalay demiş ki:
Oradaki 3 manyetiği de ben taktım. standart single coil gibi tek vidalı onlar.

orjinal manyetiklerinden memnun değilmiydin?

Memnundum ama Seymour TB4 humbuckerı Dave Mustain'in elinden hediye olarak aldım. .
nasi yani ? :)

Aynen orada ne yazıyorsa o arkadaşım :)

Virginia'da üniversitede okurken South Carolina'da konserleri vardı. Gittim. Backstage e girdim. Grupla tanıştım. Dave ile muhabbet ettim. Diğerleri gibi yavşamadım, "Jackson gitarlarım var ama senin gitar tonunu nasıl elde edebilirim, ne ayar lazım" gibi klasik dallama bir soru sordum :) Bana "olay manyetikte" dedi ve 4 adet (2 beyaz 2 siyah) humbucker verdi. Kısaca böyle :)
 
O da ayrı olay. Zaten backstage için passcardları olanlar vardı 20 kişi kadar. Ben de onlardan birinin yanındaydım. Klasik olarak sarhoştular çoğu ve bir çift sevgilinin kartı vardı boyunlarında, kavga ediyorlardı o anda, kapıya yanaşmışlardı konser sonrasıydı, özel bölüme geçilecekti. Kavga ederlerken herifin boynundaki sağa sola dolanıyordu, elimin yakınından geçerken koparttım, adam hayvan gibiydi ve çok sarhoştu ve kavgayla meşguldu, büyük ihtimal hissetmedi bile, attım kendimi özel bölüme. "O kadar geldik bu adam haketmiyor ben gireyim" dedim ettim bir şeytanlık. İyi de etmişim. İçmesinler kardeşim alkol zararlı işte :)

Adamlara Metallica konserinin ne kadar dolu geçtiğini ve Türklerin böyle konserlere aç olduğunu söyledim, menejerle konuşalım ona uyarsa geliriz belki dediler. Ondan sonra da Türkiye'ye geldiler işte, aklına girmişim adamın :) İşe yaramış...
 
Gry, sağol.

Bu arada Antalya'da bulamadıysan Compel'e sor bak orada var mı? Yoksa Internetten getirt, dert etme hiç sorun olmuyor. Güvenlidir internettten alış variş.
 
ya kardesim senin bu forum polisliğin nedir allahaşkına bırak okuyan okusun okumayan okumasın gereğini yapıcak kişiler var her muhabbetin içinde sen varsın yok forum kurallarını falan filan bi sus ya birilerini mi yaranmaya çalışıyosun annamıyorum bıktım yani
 
oturup bir şeyler anlatıp öğrendiğim bu foruma değer veriyor, gereksiz bir kaç yaşam formunun burayı çöplüğe çevirmesini engellemek için birey olarak elimden geleni yapıyorum.

senin "annayamayacağın" bir mevzu olabilir, mümkündür. vah yavrum benim, bıktın demek.
 
Pyra, foruma katkilarindan dolayi tesekkur ederim. Diger arkadaslardan da forumdan faydalanirken mumkun oldugu kadar buranin duzenine uymalarini rica ederim. Zira buraya geldiginizde belli bir standartta bilgiye ulasabiliyorsaniz bunun sebebi burada koydugumuz kurallarin gevsemeden uygulaniyor olmasidir. Buradan bilgi almaya gelince kosup gelirken sizden tek bekledigimiz sey olan forum kurallarina uymayi reddetmek veya kulak ardi etmek bir nevi nankorluk, buraya katkida bulunan insanlara yapilan bir saygisizlik olur.

Bu konuda anlayisli olacaginizi umuyorum. Forum kurallarini lutfen benimseyin, faydasini goreceksiniz.

Tesekkur ederim.
 
forumdaki yaşam özelliklerinden bahsediyorum. yani insanların forumdaki yaşam belirtileri ve bunun gereği/gereksizliği. yoksa herkes özel hayatında pek iyi insanlardır eminim bundan.

sınav temennileri için çok teşekkür ederim, umarım emeklerimin karşılığını alırım.
 
Ortada çok komik bir durum var. İnsanlar burda "arkadaşım yanlış davranıyorsun forum kurallarına uyalım" derse birilerine yağ çekiyor durumuna düşmez. Kimsenin mahcemden ya da türkrock.com dan bir beklentisi yok. Heralde maaş vermiyorlar. Pyramid devam et kardeşim. The beast, sen de gördüğün yanlışlarda yazanları uyar mutlaka. Burası anca böyle korunur. Yoksa her yere "Çok acil" diye başlık açıp "heheheh" diye mesaj yazar herkes. Forumu yöneticiler ve modlar yaptı ama seviyesini korumak sadece onlara değil hepimize düşer.

Saygılar..
 
yorumların için çok teşekkürler silenoz.

gry666 burada insanların tepkisini çekecek yazım hataların sadece noktalama sorunları değil. burada kimse, yazılan yazılarda herkesin edebi eserler ortaya çıkartmasını beklemiyor, ve zaten her katılımcı türkçenin yazım kurallarına bu kadar hakim değil. bu eğitim sistemimizin bir sorunu, ayrı bir tartışma konusu.

nerede hata yaptığını merak ediyorsan dostça yardımcı olmak adına söylemek isterim. bu forumda "chat dili" tabir edilen şeklide yazılar yazmak hiç ama hiç hoş karşılanmıyor. "chat dili" diye isimlendirilmiş olması, böyle bir "tarz" olduğu manasına kesinlikle gelmez. burayı okunabilir, sıcak ve samimi kılan insanların dertlerini güzel bir türkçeyle anlatabiliyor ve özen gösteriyor olması zaten.(şimdi kimileriniz, bu adam konuşuyor da, cümle başlarında büyük harf kullanmıyor diyebilir, bu ekşisözlükten kalma bir alışkanlığımdır ve gerçekten bir kusurdur. ancak yazıların okunmasında bir sorun yaratacağını düşünmediğimden özel olarak ilgilenemiyorum. eğer sorun oluyorsa düzeltmeye çabalayacağım)

aklıma gelen hatalı bir mesajını yazayım mesela:
" yaww arkadaşlarr bütün antalyayı dolaştım bitane manyetikçi bulamadımmmm"

v yerine w kullanmak, yazı yazıyor gibi değil de konuşuyormuşçasına harfleri gereksiz uzatmak, hele başlıkları bu tarzla açmak hem estetik hem de teknik olarak büyük bir hata. ayrıcaarama motorunun gerekli kelimeleri bulmasını zorlaştırıyor. böyle yazacağına
"arkadaşlar dün bütün antalyayı dolaştım, bir tane manyetikçi bulamadım." desen, hiç bir sorun kalmayacak.

bir diğeri:
"antalyada manyetik alıncak yerr warmi duzgun bi gitar magzasii fln??? "

bunun doğrusu şudur:
"antalyada manyetik alabileceğim düzgün bir gitar mağazası var mıdır?"

"fln, walla, gidiyom, geliyom" gibi kelimeler gerçekten çok itici.

edebi eserler vermekle bir bağlantısı yok, herkes noktalamayı beceremiyorsa bile, kelimeleri "düzgün" yazsa, v yerine w, z yerine s kullanmak gibi saçma ötesi davranışlarda bulunmasa, burda bir allahın kulu yazınıza kötü bir şey diyemeyecektir. demesi için de bir sebep yoktur.

saygı ve sevgiyle.
 
Geri
Üst