Gece Yolcuları

sayın admin msjımın silinmemesini rica ediyorum..

kaliteli bi rock sitesi arıyodum..buraya üye oliyimde nasılbi site diye bakiyim dedim..ama baktımki böle kapsamlı bi rock sitesinde rock müzikle alakası olmayan herkes var..bu konuya yorum yapan üyelerin %80 i hiç bişe bilmiyo ve atıp tutuyo..bi zahmet üstüne alınması gereken üstüne alınsın..
buraya gelmiş geceyolcuarı hakkında atıp tutan insanlar var neymiş müzik yarışmasına katılmışlar ve kazanamamışlar, rock yapmıyolarmış,kötülermiş..gibi pop müziğin yapısında ne zmndır bas-electro gitala bateri var..
bakın müziği kulağınızla dinlediğinizden süphe duymaya başladım..
siz daha vitaminken bu grup konser konser dolaşıyodu..belki adları g.y deildi ama..10 -15 senelik geçmişleri var..ve gerçekten müzikleriyle biryerlee gelmeye çalısıyolar..magazin malzamesi yada şekilli için ölen gruplardan deiller..biraz takip etseniz kişiklerinden gerekli dersi alırsınız..konser konser konser...hepiniz eleştirmişsiniz..her grup kötü konser verebilir..size öle konserlerini izletirimki utanırsız..lütfen saygısızça bişe bilmeden yorum yapmayın..siz rock müzik deyince bağırıp çağırmayımı anlıyosunuz..rock müzik çeşitli gruplara ayrılmş durumda..eğer gitarın tonlarını alamıyoz böle rockmı olur diosanız..unut beni-hüzün-ölümde var-yaban gülünü önyargıyı bi kenara bırakıp dinleyin..dahamı hareketli istiyonuz..sınavın sountrack ını izleyin..youtuba babeyli yazın kaşınıza çıkar..

sayın admin bu yazımda saygısızlık yaptıımı düşünüp msjı silmek isteyebilirsiniz..ama silmeyin nasıl o arkdaslar bişe bilmeden hakaret düzeyinde yorumlar yapmıslarsa bende o seviyeden fazlasını yazmadım..site hakkında önyargı oluşta bende bu gereksiz muhabbetlerden dolayı..ama gerektiği zmn eleştiriye açıl olan bi site olmalı..mesela benim yaptığım bi eleştiri..ama haklı bi eleştiri..cin olmadan adam çarpmaya kalkanlar var..

BAÐIRARAK ROCK YAPIMIYO..eminin çok düşmanım oldu şuan ama olsun içimi döktüm..=)
 
_emre_KoRn kardesım yazının gece yolcuları ıle oldugu bolumune yuzde yuz katılıyorum.Kısacası helal olsun sana.Ben bu grubu nası savunucam dusuncelerımı nası kelımelere dokucem diye dusunurken sen harıka bı sekılde ozetlemıssın.Pop muzıkte ne zmandan beri bas-elektro bateri war cumlenede yurekten katılıyorum.Konserlerini begenmeyen arkadaslar olabilir.Fakat bu 1 veya 2 konserle sınırlı kalmamalıdır.Gece yolcuları BANA GORE iyi ve yolu açık olan bı gruptur.Ozellikle sezen aksu nun deger mı parcasını harıka bı sekılde coverlamısla bilginize... Herkesin kendi dusuncesi tabii...
 
SCHILLER Chıemsee ‘nin sponsorluğunda Umut Kuzey'in hazırlayıp sunduğu KonuşaROCK; NR1 Tv ekranlarında yeniden hayat buluyor. Rock dünyasından son haberler, ünlü müzisyenlerin canlı performansları ve daha bir çok sürpriz bu programda.
KonuşaROCK programının bu haftaki konuğu GECE YOLCULARI Gitarımla Kampüste, Kısa Dalga ve Alternatif sahne ile dopdolu KonuşaROCK 02 mayıs cuma günü 21:00'da Numberone TV ekranlarıda...
 
Geri
Üst