Gece Yolcuları

Diyorlarmış ki:"Marka olmak istiyoruz"... ticari kaygının yaratıcılığı baltaladığına inananlardanım nitekim bu grubun ürettiklerini hiç beğenmiyorum.
 
shine demiş ki:
son videoları çıkınca al işte bir taklit video daha dedim. çünkü aynen muse unintended videosundan araklamışlar. !
aynısı resmen ya...matt gibi falan oturmaya calışmış grubun solisti...izleyince koptum.....
 
Kışın en soğuk yeditepe zindanlarında aslı,pamela,vega,vs ile birlikte sahne aldıkları "Tsunamiden zarar görenlere yardım organizasyonu" izleyenler bir grubun canlı performansının albümdeki ses kalitesinden bu derece nasıl uzak düşebileceğini benim gibi sorgulamışlardır. Senfonik rock İlhan İremdir,bahsi geçen therion da senfonik metaldir,ona da yaklaşamaz gece yolcuları.
Şarkı sözü olarak bi-iki güzel söz var bence.unut beni şarkılarında unutmak için uyumak güzel bi kavram mesela,uyuşmuş şarkıyla.

Ticari kaygı var mı yok mu yoklamak bence haybeye bi çalışma.Böyle istemişler böyle yapmışlar.Beğenmeyen almasın,belki böylece daha fazla kendileri olurlar. İlk albümlerinden daha iyi albüm çıkartmaları temennimdir.
 
ya rock yapmadıkları kesin bir şey ama adamların sesi çok güzel ona kimseye laf söyletmem ben konserinede gittim güzeldi yeni bi grup 10 yıldır sahnede olanlarla aynı prformansı beklenemez haksızmıyım
 
Geri
Üst