Beterböcek

sonundaaaa tarih 2 gün önce cumartesi:
büyük bir umutla divx çiye gidilir gerisini ona anlattığımda yarılan ve benden izin alıp ekşi sözlüğe yazan bir arkadaşımın cümlerini direk yazıyorum buraya:(ekşi sözlük yaran diyaloglar sayfa 72(onun 2 altındaki dolmuş olayıda ablama aittir :))
bir arkadaş*cdciye gider ve;
-abi beter böcek var mı sizde?
+peter pan..peter pan..hmm...bi bakalım..
-yok hayır abi peter pan değil beter böcek..
+(yanındaki elemana dönerek) bizde peter böcek var mı?..
-...?
-----------------
ben devam edeyim yanındaki sorduğu eleman evet var BETER BÖCEK dedi(o doğru söyledi :)) yarın getiririz dedi
tarih:ertesi gün bugüne göre dün yani pazar:
gidilir divxçiye sorulur geldimi diye(pek birşey umulmaz beter e peter diyen zihniyete aklımdada orda gördüğüm deep purple konseri almak vardır nasılsa PETER yoktur diye)ve gözlerime inanamam bulmuştur getirmiştir peterciği elime vermiştim sevinç gözyaşları içinde 2 cd olmasının verdiği üzüntüyle cebimden çıkan fazladan 1 milyona katlanarak evin yolu tutulur evde thulsa_doom a msn de ballandıra ballandıra'aha bak şöyle oldu- göründü bizim eleman'' diye anlatılır ve canı çektirilir filmin sonunda kendi kendine düşünülür ulan bu benim izlediğim en iyi filmlerden biridir diye :)
 
gerçekten efsanevidir..... vidyoya çekip binlerce izlediğim dönemlerden dvdsine para kıyıp aldığım dönemlere... süperdir yaa :D
 
bu arada filmdeki o eeeyoooo diye başlayan müziği isteyen varsa orjinalini tabi upload edip buraya link verebilirim
 
Bende bunun videoya kaydedilmişi vardı da bizimkiler sildi yanlışlıkla :( Birkaç kere izlemiştim gerçi o zamana kadar. Aklımda kalanlar da evin yeni sahiplerine felaket sinir olup beter böceğe bayıldığım. Bi de ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama son sahnelerde baya duygulanmıştım.

Şeker Adam vardı bir de böyle çağırılınca gelen. Onu da çok severdim ben, üzülürdüm haline.
 
harbiden güzel filmdi ama küçükken izlemiştim şimdi yeniden izlemek çok güzel olurdu..
ya beter böcek yakışıklı değil miydi?ehehe en son düğün için takım elbise falan giyiyodu yanlış hatırlamıyosam
 
hem kızıp hem de kıyamadığım nadir kahramanlardan biri(sanırım biraz anti-kahraman oluyor) hatta biraz daha iyi olabilse lidya'yla iyi bi çift olabileceklerini bile düşünmüştüm vaktiyle, hala aynı fikirde miyim?..bunu anlamak için hemen izlemem lazım!
 
Geçen gün okuudğum paragrafı sizinle paylaşmak istedim. Aynen yazıorum=

80’lerin en sıkı kara komedilerinden biri olarak hatırladığımız Tim Burton imzalı Beterböcek’in yeniden beyazperde yolunda olduğunu duyuralı nerdeyse iki sene oldu. Uzun zamandır Warner Bros. masalarında yatan proje hakkında gerçek Beterböcek Michael Keaton sonunda konuştu ve Beterböcek olma konusunda kararlı olduğunu söyledi.

Big Fan Boy’la yaptığı röportajında ünlü aktöre yeniden Tim Burton’la çalışmak isteyip istemediği sorulmuş. Keaton’ın yanıtı ise çok net bir ‘Evet’. ‘’Özellikle Beterböcek’in devam filminde oynamak istiyorum ama Tim filmi yönetmek istemiyor. Ben de kendisiyle görüştüm ve o zaman sen yapımcı olarak filme katıl, beraber hem senaryoyu yazacak hem de filmi yönetecek yetenekli birini bulalım. Eğer sen de bir şekilde projenin içinde olursan ben kesinlikle Beterböcek olmak istiyorum dedim’’ diyen aktör Burton’ı ikna çalışmalarına başlamış.
Burton hayranlarının şimdiden sevinmeye başladığı kesin çünkü onsuz bir Beterböceğin tadından şüphe etmemek imkansız.

İnanamadım yaa. Beterböceğin devam filmi olsa mükemmel olurdu.
 
Geri
Üst