Arkabahçe

Elimizde olmayan sebeplerle album gec cikiyor ama cikiyor (27 subat, eger tekrar ertelenmezse). Seyhan Muzik etiketiyle..

Arkabahçe olarak albumle ayni ismi tasiyan sarkiya cektigimiz klibi http://www.klip24.com adresinden bulup izleyebilirsiniz.
 
Küçük bir duyuru:

Elimizde olmayan sebeplerden dolayı deadline sürekli ileri bir tarihe atıyor. Bu vesileyle müzik marketlere kadar gidip eli boş döndüğünü ögrendiğimiz insanlardan da özür diliyoruz.

Şu an itibari ile CDler Seyhan Müzik'e ulaşmış bulunuyor. Dağıtımın bu hafta içinde gerçekleşmesini umuyoruz. Anlayışınız ve ilginiz için tekrar teşekkürler.

Arkabahçe adına : Kubilay Çakır

klip için:
http://www.klip24.com/izle_klip.php?id=724
 
Yorumlariniz icin tesekkurler. Aslinda albumde de benzer keyfi alabileceginiz,muzikalitesi yuksek sarkilar var . canli performansta albumdeki cogu sarkiyi oldukca sert ve kayitta kullanmadigimiz bazi riffleri de ekleyerek dolu dolu caliyoruz. Sound olarak da ingilizce sarkilarimizla ayni cizgiye geliyor.
 
albüm ü hatmettim çok güzelya teşekkürler , klibinizi televizyon kanallarında görmekte büyük bir zevkti umarım amacına ulaşırsınız (=
 
cikacagiz umarim Burak :) Satellite TVden takip etme imkanin oluyor mu?

Getirttirmene gerek yoktu, ben gonderirdim hocam. :)
 
Nisan basinda bizim Murat'in dogumu icin ahbaplar Turkiye'den geliyorlar onlarla getirtiyordum, ama aslinda soyle butun uyelerden imzali bir CD'de iyi olur aslinda ;)
 
Geri
Üst