The Devil's Advocate /Şeytanın Avukatı

Odren demiş ki:
brend demiş ki:
özellikle şeytan rolündeki al pacino'nun keanu reeves tanrının yöntemlerini antatığı filmin sonlarına doğru olan sahneye bayılıyorum..

aynen... hele Al pacino'nun konuşmaya başlaması:

-sana içeriden biri olarak söylüyorum....

ve en sevdiğim aşk tanımı yapılmıştı o filmde, "bio-kimyasal olarak bol miktarda çikolata yemekle aynı".... çok severim ben... yani filmi ama çikolotayı da severim....
:D Ben çikolatayı sevmesemde diğer dediklerine katılıyorum.Çok güzel bir senaryo,süper kadro(Al Pacino olsa yeter zaten) daha ne olsun.Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biriydi.
 
Al Pacino'nun en süper replikleri gerçekten de "Vanity is my favourite sin.", "Look, but don't touch. Touch, but don't taste. Taste, but don't swallow!", "He (God) just sits there laughing his fucking ass off, while you suffer.".

Ayrıca, film süper bir noktaya parmak basıyor: Avukatlar şeytandır! Aynen Tanrı'nın kötü olması gibi - kanunu ve eşitliği temsil eden öğeleri kar etmek ve benzeri şeyler için kullanıyor olmaları bunun en süper örneğidir! :twisted:
 
Kesinlikle çok iyi bir film..Ben de çok etkilenmiştim ve tam bitti film yazık oldu filan diye düşünüp üzülüyordum ki orda koptu olay...Çok sevinmiştim bir an:) Ama tabi Al Pacino nun olayın peşini bırakmaması beni tekrar üzmüştü.Çok etkilendim..Çok iyi bir film ..
 
filmde şeytan hukuğu hedeflemişti.artık medyada.gerçekten de öyle.özellikle tv üzerindeki faaliyetleri çok rahat takip edilebiliyo.
 
hayatimin filmlerinden biri... coookkk seviyorum.. heralde 30 sefer falan izlemisimdir, hala bikmadim.. bikmam da..
keanu reeves ve al pacino bir arada ne kadar guzel durmus oyle.. hmmm...

`kibir...en sevdiğim günah...` nasil bir sozdur Allah`im?! :seytan
 
I'd prefer rulling in hell to serving in heaven

vanity is definitely my favorite sin

look but don't touch
touch, but don't taste
taste, don't swallow

bu üçünü hala unutamıyorum..
 
dulchase demiş ki:
I'd prefer rulling in hell to serving in heaven

vanity is definitely my favorite sin

look but don't touch
touch, but don't taste
taste, don't swallow

bu üçünü hala unutamıyorum..
sana siddetle katiliyorum.. of allahim, olsa da izlesem elimde misir, tek basima.. 8)
 
Valla bence gayet güzel bir filmdi, 4 kere izledim(mecburen) ve hiç sıkılmadım....Bu filmden sıkılanları da hiç anlayamamışımdır..
 
harbi de harika bi film di genelde şeytan rollerini ayrı severim bi de bu al pacino olunca ayrı oluo tabe ve de ben de şu lafı unutamam "kibir.. en sevdiğim günah..."
 
Tabiki ŞEYTANın AVUKATI final sahnesinin tamamı ve vurucu cümle al pachino şeytan olarak der ki.....ŞÜPHE YOK Kİ GÜNAHLAR İÇİNDE EN SEVDİÐİM KİBİRDİR ...


filmi 10 kez izlemişsem final sahnesini 30 kez izlemişimdir...İzlemeyen warsa büyük kayıP


biz sizi kurtların arasına kuzu olarak gönderdik [/img]
 
Geri
Üst