Guitarcenter-Usa;TR ye yasal ürün gönderimi başladı

S

scan80

arkadaşlar haberi olmayanlar, ve yakın zamanda bu bilgi verilip eski sayfalarda kalmışsa gözünden kaçanlar için bu bilgiyi veriyorum.
Usa daki Guitarcenter online müzik mağazası, Türkiye ye gönderimlere başlamış. Tesadüfen girdiğim sitede bir anda, Türkiye ye yasal teslimatlarımız başlamıştır üstelik tüm ödemekle yükümlü olduğunuz vergiler (kdv-gümrük vs) tarafımızdan ürün ücretlerine eklenmiştir. şeklinde bir pop-up la karşılaştım. Siteye baktığınızda türk bayrağı logosunu ve her ürünün YTL karşılığını göreceksiniz. para birimi olarak yalnızca YTL var. bizim burda bile önce dolar sonra ytl gelir ücretlendirmede. kargo ücreti 34 tl çıkardı bi çok üründe

tamam güzel haber ama, malesef gitar alma söz konusu olunca pek değil. Şu an için yalnızca 17 adet ürün görebiliyorsunuz. bu ürünler Laguna, Michael Kelly ve Hoffner. Ne fender ne ibanez ne gibson diger ürünlerin hiç biri gönderilemiyor. bence bunun sebebi her ne hikmetse diğer ürünler için guitarcenter ın izin alamamış olmasıdır diye düşünüyorum yoksa niye göndermesin. satın alma bölümünde bu markalar dışında hangi markayı seçerseniz seçin 0 ürün çıkıyor.

Gitarlarda durum budur fakat, diğer ürünlerde değil. Tel olsun prosesör olsun mikrofon olsun 50 sayfalık ürün sunuyor ortalama.
merak edenler buyursun baksın:

www.guitarcenter.com
 
Epey suredir var bu uygulama.Cok sinirli urunleri yuksek kargo fiyatina gonderiyorlar.Zaten gumruk politikasi da aynen gecerli thomanndan alamayacaginiz birsey yok diyebilirim gcde de...
 
Geri
Üst