tonmeister,audio engineering,müzik eğitimi,dj ve elektronik.

tonmeister ve audio engineering.
Bölüm başkanı: Süden pamir
ses mühendisliği diploma programı:(city and guild college union)
1 yıl temel teknolojik eğitim
en az 1 yıl uzmanlık eğitimi(advanced rec.tech. performance tech. music tech. digital theory. digital audio post production. music business. audio for video)
enstruman ve ışık tasarımı.
1. yıl temel eğitim: sesin fiziği,algı,psiko-algı,akustik,temel elektrik,analog teori,bilgisayar pc&mac,digital teori,live sound,solfej,müzik teorisi,armoni
2.yıl uzmanlık:digital ortamlar,digital sistemler(cubase,nuendo,logic,digital performer,protools,)hardware&software editorler,senkron sistemleri,sound üretimi,art of mixing,temel elektronik,midi,müzik işletmeciliği,solfej,müzik teorisi,armoni,akustik,temel bakım,aktuel kayıt,3d mix ve sound üretimi.mikrofonlama teknikleri,müzik türlerine göre kayıt ve mikrofonlama,live kayıt.
bölüm eğitmenleri:Süden pamir,Tansu kaner,turhan yükseler,mert topel,ceren akçalı,yuri ryadchenko,ahmet gürbüz,mehmet gündüz,

Sene içinde 1. ve 2:sınıflar ortak olarak yapılan çalışmada jam sesionlar kaydederler kaydedilen sessionlar yurtdışına city an guilds college uninon a gider ve değerlendirir.Jam sessionlar da her hafta başka müzisyenler konuk olarak çalar(turhan yükseler,neşet ruacan,selim atakan,murat arıkan...gecen seneki jam session konukları.) Kayılar jam session mantığında okul stüdyosunda kaydedilir.her iki sene içersinde yapılan çalışmalar bağlı olduğumuz kurumlar tarafından akreditasyona tabi tutulur ki bu akreditasyon yurt dışında phonenix ,middlessex vb universitelerinde kabul görmektedir...sene sonlarında ve sene içinde yapılan sınavların ve uygulamaların başarı durumuna göre staj sağlanır.

www.galatasarayitm.com.tr
tam zamanlı müzik,dj,elektronic music workshop,kursları için detayları sitemizde bulabilirsiniz
 
Geri
Üst