Sapik Inek

Evet, tekrar tekrar döndük; iş hayatına inat bögürüyoruz! 30 agustosta İstanbul Bronx'ta An Orgasmic Moron Night adı altında icraatımız olacak. Yılların biriken cerehatini bir anda püskürtecez.
 
Evet yıllar sonra, SAPIK İNEK'e bir nokta koyduk, bundan sonra yolumuza İNEK olarak devam edeceğiz. Bugüne kadar konserlerimize gelen, albümümüzü alan, bize destek olan, röpörtaj yapmış, programında yer vermiş herkeze teşekkür ediyoruz.



İNEK grubu hakkında bilgi almak için :

http://www.myspace.com/inekband
 
Sapık inek koca diliyle tüm sevelerini yalar, ha bi gaz olurda eğlencesine bi konsere çıkarsa hepinizi gorlamak ister; seven, sıvayan, dinleyen, dinlemeden seven, dineleyerek sevmeyen ... off neyse işte İNEK projemizde aynı samimiyeti ve güzel muhabbetleri yakalarız umarım.
 
zeytinli'de güneş kremimi alıp bana bira borçlandın okan. barış sen de güneş sonrası losyonumla kızlara hava attın. özünüzde iyi inekler olabilirsiniz ama genç bir kızın kişisel bakım eşyalarını kişisel amaçlı kullanarak ne derece sapık inekler olduğunuzu bir kere daha ispat ettiniz. bunu sahnede şova dönüştürmeniz dileğiyle :]
ayrıca sapık inek müziği bir hint müziği türevidir.
 
SAPIK İNEK GERİ DÖNDÜ HEY HEY
SAPIK İNEK 2. ALBÜME BAŞLADI HEY HEY
HALAYDA BAŞI KİRVEM ÇEKER TEY TEY

okan ile ben (bunu yazan barış, terledi oldu yapış yapış), 1999 yılında aynı anda bekar kalmıştık ve bu dönemde sapıkinek'i kurmuştuk, şimdi aradan geçen 10 seneden sonra ilk defa yine aynı anda bekar kaldık, ikinci albüm artık nasıl bir şey olacak tahmin edebilirsiniz. karı yok, kız yok, huzur var :)

takipçilerin bildiği üzre, bir dönem sapık inek'e ara vermiş, inek grubunun albümüyle uğraşır olmuştuk, en sonunda inek albümünü bitirdik, yakında elinizde olacak o albüm, artık frizbi mi oynarsınız, arabanın dikiz aynasına mı asarsınız bilememekteyiz, ama bunun sapık inek'e faydası şu olmuştur.

Okan ile birlikte sapık inek'in ikinci albümü için şarkıları yazmaya başladık, gerçi daha şarkı yazma aşamasında bile bir tedirginlik kapladı içimizi, zira yıllarca o kadar çok arıza riff, o kadar saykodelik partisyon birikmiş ki, işin içinden nasıl sıyrılacağız bilememekteyiz. ilk iki şarkıyı miles davis'e dinlettik, adam "bunca yıllık cazcıyım, böyle trafik görmedim" dedi. ikinci albümü yayınlamamız bir miktar zaman alacak, ama inanın beklediğinize değecek.

mudanya'da deniz kenarında huzurla yürüyüş yaparken, grind şarkısı yazarsan nasıl olur göreceğiz hep beraber :)

bunca yıldır, sürekli konser talep eden, albüm bekleyen herkese bizim de gazımızı kaybetmemizi sağladıkları için teşekkürler, ülen yaş ilerleyince seyirci yalakası da olduk, bizi sizler yarattınız. tınaz titiz. audi tt. evet.
 
aman abi şu İstanbul'da müzik olayları başlamış heralde Okan abi konuşalım bi bunu yapmayın abi böle :)
 
Geri
Üst