Sapik Inek

henuz dınlemedım dınlemek ıstemıyorumda sadece görmek ıstıyorum neise saçmaladım dozu fazla kaçtı herald bu arada feriste bursaya beklerım demissin ben gelıjem bu aralar bursaya:p utanmaza bak iş atmaya çalışıo demeyın tamamen muzık konuşajaz:p
 
grup herhangi bir girisimde bulunmamis bari ben buluniim:

sapik inek`in donusu

film adi gibin oldu super ... 1 ekim cuma odtu mimarlik amfisi saat 16sularinda baslayacak konsere cidesphere ve R.U.J onderlik yapacak(ne demekse???) kisacasi odtu mt acilis konserleri kapsaminda cuma gunu bu 3 guzide grup calacaktir mimarlik amfisinde saat 14den itibaren gelin gorun...

ps:bu arada baris belirtmekte yarar var biz de seyircinin ve grubun kilsiz olanindan yanayiz...sevgiler..
 
Eyvallah saolunda pek geyik yapamadık, yorulduk filan yoksa daha feci sapıtcaktık. Tabi 2 sene sonra hem yaşlandık hem performans düşüşü filan, ama seyirci ilgiliydi ODTU de o ilgimi çekti. MT tayfası zaten full azış aslında bizim içinde güzel bi açılış konseri oldu.

ÖZET:RUJ güzeldi rahat dinlemelik afiyet bal şeker, CİDE gazdı yine güzel sound ve coverlar filan, bizde sound kötüydü sonda iyice patladı, performans zaten yok, iyide deliremedik biraz yavan geçti sıçışlar bile kötüydü, espiriler filanda kötüydü off... eheaheahh eğlenceliydi ama genel olarak.
 
ole deme abi bence teknik acidan cok basarili olmasada sapik inek`i anlatan bi performansti bence...ayrica bu acilisin mt acisindan da bi kac yildir bize yoneltilen siz cok yumusadiniz nerde metal muzik?? sorularina cok guzel bi yanit niteliginde oldugunu dusunuyorum...

gerci gun sonunda aldigim bilgiye gore hemen hemen butun civirlar ``iyk bu ne bicim muzik bu topluluktan bi cacik olmaz!!!`` nidalariyla ortami terketmisler ama olsun o performansa degerdi de buna yine en cok baris uzulur die dusunuyorum... :)
sevgiler saygilar

ps:tatu iyi bi fikir olsa da uygulamada sicislar olmasi kacinilmazdi yine de kendi acimdan yasanan sicislar icin ozurlerimi sunarim...
 
Yok yok cıvırların kaçması aslında bizim iyi performans sergilediğimizi gösterir; ama vardı benim önümde bi kaç tane dinleyip ritm filan tutan(kıllandım tabi noolyoz diye anlaşılma korkusuylan) gözümden kaçmadıya neyse.Ama gerçektende kendimizi anlattık bi şekilde dorudur. Sanatta budur zaten.Karılara kalsa zaten beste grubu cıkmaz hiç.Kolay gelsin görüşelim gene.

TATU de sıcıs olmıcanı bilsek o işe girmezdik zaten ya olayın eğlencesi orada. Özellikle geyigine yapsak kassak doğal ve güzel olmazdı dimi böle süper olmuş söliim bak. Elinize sağlık.
 
ve evet bir kac yorum yapila..

- bilakis odtu konseri guzeldi hostu .. hatun potansiyeli vardi yada yoktu bi sise saraptan sonra sahneden kitle epey hos gozuktu .. muzik topluluklarina tesekkurler .. en cok ta sinek kardesimize vefali vede ii bi insan o
- siradaki konser izmir evet bakalim nasil olacak .. bilemiyoruz umutluyuz .. korkmuyoruz .. patentli paten patinaji ..
- zoofest evet .. kacirilmamasi gerek .. bi biz bi lacrimas ayni sahneye cikarsa nolur gormek lazim .. izlemek takip etmek .. taksi de taksimetre mezurasi ipi .. oren bayan .. hayir li evet lat
- bursa kasim ilk hafta ola .. lakin arada bide adana ola.. bilmeme zaten tembel olma cok yorula.. alkole verile bunye .. sabah aksam sevisile.. yoruluna yoruluna.. 16.5 milyon olmus arouser oturula aglanila..
 
EeEeee o göbek böle böle gider heralde :)=
Eski performansı aradım cidden ODTÜ'de ama yine de iyiydi ya onca aradan sonra...ZooFest'te görüşenzi...
 
Arkadaşlar İzmir(yarım kadro ama full gaz, cidesphere tayfası saolsun) ve Adana (lam ne sıcaktı tam hellfest oldu) dan sonra Ankara tayfasıyla buluşucaz. Belki son konserimiz olur bi kaç sene için ona göre!
Bi kaç süprizimiz var. 1YTL (bi milyona) hiçbir şirketin basmadığı albümümüz (14+2bonus mp3) ,2001 odtü konseri(divx) +resim geyik gibi materyelleri içeren cdyi alabiliceksiniz. Bide artık yapmadığımız ne kaldı diye düşündük sahne içinde bişeyler bulduk. Saklıkent bizi dövmesse eğlenceli olcak derim.
 
yaw zoofest i adana yi izmir i yada ne bileyim odtu yu izleyen insanlar yorum yapsin bakiyim .. bizde bilelim napiyoz ne ediyoz ..

ha bide album cikti nihayet .. icinde 2 konser videosu da var toplam bi saat suruyo divx boole arti 14 sarki var arti bir suru fotograf var geyik var .. bonus elektronik mixler var .. eglenceli bisi .. edinelim derim ben
 
zoo fest te izlemiştim sanırım rsf de olabilir, o zamanlar dinlerdim ööle şeyler.ama artık kaldıramıyorum ama sahnede çok eğlenceliydiniz,guzeldi,kafa sallamıştık :)
 
mete cim Semih cim .. turkiye nin guzide bateristleri sizi soole bi bastan asagiya yaladigimi belirtmek isterim ...

kefere biz zaten hic müzik yapıyoruz demedikki sen boşuna kasılmışsın .. rock star pop star cizme cok kafayi

doors ..Şımardım ben burda ööle şirin falan .. Teletubbie oldum çimenlerde yuvarlanasım geldi saolasın :)
 
sandman,selam turkpunktan tenya'yım..
grup çok gaz bişey böyle hiper oluşum vajinal enfeksiyonlarla dolu,bögürme dolu vee tabiki grind...eglenceli bişey..
 
SAPIKİNEK merak edenlere DUYURU: 17 tane mp3 (orgasmic moron generation albümü +eski kayıtlar), 3 ayrı konserden toplam 1 saatten uzun konser görüntüsü ( tam zoofest3 konseri,2001 ödtü konseri, süpriz bide cover), fotolar, geyik bi kaç malzeme ve yayınlanamayan bi kaç eski röpörtajımızın bulunduğu cdler kutulu kapaklı gıcır gıcır bi şekilde satışa sunulmuştur. SADECE 2YTL (ülen çok güzel oldu satmaya kıyamıyoruz cidden) nerde satılıyo nerden bulucaz derseniz bilemem! Bulun buluşturun kastık hazırladık o kadar bide dağıtıyoruz bulması alması size kalmış.

''doors" şımartmayın efendim bascımızı sora espirik şirinlik filan yapıyo konserde kız görünce
''ferişte'' en nihayetinde bursaya gelicez gibi gözüktü bu ay sonunda
''6nanik9'' ve ''sandman''dediğim gibi cdyi dağıtıyoruz herbiyere ayrıca dreamtv yüksekses (çarşamba 11)programında zoofest konserinden am-jelika isimli şarkı yayınlandı, başka bişilerde çıkabilir.
''giggle'' bizde sizi biliyoz canım, zevkle izliyoz rastgeldikçe :D
''Aphazel'' eyvallah. sakin bi şarkı çalalımda millet anlasın bişiler dedik bi anlayan sen çıktın. eheh
''KeFeRe'' sen beğenmediğin sürece biz noyz-grind-maşşak-core çalmaya devam edicez, eğerki bigün beğenirsen bi şekilde... naparız artık o belli değil. ;)
 
Geri
Üst