Sapik Inek

28 kasım'da Bursa resimli bar dayız bekleriz herkezi .. gelenler kestane şekeriyle gelsin .. konser çıkışı da uludağda board yapmaya gidicez (sapıkinek concon grup)

sapin - olm çekemiyosun dimi şımartılmamı .. tanıştık içtik bilem biz doors la.. (herşey bozulucak herşey herşey :)= )

anger is a gift - hocam ben senin çilekeş te olduğunu bilmiyodum bööle alakasız bi tip sandım .. heheh sonra sahnede görünce yaw adama gerçek müzik dinleyicisi geyiği çektik diye utandım .. kusura kalmayasın

aphazel - tiamat konusunda bi sen tepki verdin .. seni sapıkinek false metal fan club imiza bedava üye yapıcaz

feriste - gelirken zoo yu getirmeyi unutma :)

heee bide albümü alan yorum döşesin detaylı .. ich möchte feedback .. yani geridönüşüm falan istiyo gibi oldum yaneeeeee
 
Bursadaki konserde gecenin körüne kadar saçma geyiklerimizi dinleyip gaza gelen tayfaya teşekkürler. çok eğlenceli bi konser oldu bi kaç şarkı albümünün v1.2'sine ekleyecez.(Biraz küfürlü konuşmuşuz sahnede ama kimse üstüne alınmadı heralde). :oops:
Bizi aç bırakmayan en gazlı organizatör Ferdiye,dersini burakıp konser öncesi bize kestane şekeri getiren Ferişteye, bizimle bursaya gelip 2.gitarları çalan Aydına(Cidesphere), O.G.M. t-şörtü giyen elemana, istanbuldan konseri izlemeye gelen elenama ayrıca teşekkürler.
Konser mevsimi bitmiş gibi gözüküyor. Askerlik olayı başladı artık. Ankara içi bi ihtimal olabilir ama çok zor. Albümdeki görüntülerle idare edin. Albüme ulaşamayanlar ulaşmaya çalışsın (a ama nerden?) :cry: (bilemem ben o kadarını) :LOL:
 
kendi deyimleriyle müzik değil gürültü yapıp terk-i diyar eylediler mekanı :twisted:

gayet eğlenceliydi eheheh özellikle benim canımı dişime takıp kamerayla çekim yapma çabalarım takdire şayandı doğrusu 8)

gene bekleriz dileklerimizle uğurladık sevgili sapık inek'i...ne mutlu bize ne mutlu enerjik ve bir o kadar da geyik sapık inek'e... :twisted:

başımızla beraber gene bekleriz efenim.. 8)
 
Bursa .. evet .. sarhoşluk vardı galiba biraz belkim .. acaba?... konser verdik mi biz bursa da neler oluyo neler bitiyo .. feriste süpersin kestane şekerleri için saol cidden .. evet .. sapin in tesekkur ettiği herkeze benden de teşekkür ..

idil albüm rock store da var .. namı değer numan abi .. ordan alabilirsin .. güzel bi kızsan biz eve kapıya teslimat da yapıyoruz hehehehehe.. (yaw bu yılışık iirenç tavrımı hiç tasvip etmedim cidden ama silmeye üşendim hoş bunu yazana kadar onu da silebilirdim ..evet )

kontrolü kaybettim .. motoru yaktım ..
 
evet evet sapik inek mutlaka dinlenmeli,özümsenmeli,resimlide aldıgım hayli ucuz cd bana cok güzel anlar yasatıyo.umarım bidaha konserlerinde bulunma sansını yakalarım...ee ne de olsa okul bitiyo! :((
 
orgasmic moron generation her biseyle dalgasini gecmis,sosyal analizini yapmis,grind in hakkini vermis,tozu dumana katmis..sahsen ve ozellikle; semisolid grape molasses,immolation of innocence II,don't stop bleeding,smells like teen pussy ve her ne kadar adini tasvip etmesem de :p kari dirdiri ni tavsiye ediyorum.parcalarin her biri ritmlerindeki ani inis cikislarla hem grubun hem de dinleyicinin psikolojisini yansitiyor,her türlü dengesizlik ihtiyacimizi karsiliyor :roll: ...uzun lafin kisasi,sapik inek orgasmic moron generation larimizin genetical genital love larini yasarken anjel lika lariyla dinleyebilecekleri ve daha sarkilarin adini okurken eglendiren,elektronik supersonik bi albüm yapmis..ii de yapmis...
 
Sapık inek seven arkadaşlar .. bir süre konser olamıyacak .. çünkü ben(barış) ve ismail askere gidiyoruz ..

ismail balıkesirde ordu donatırken :)
bende diyarbakırda ağır oto tamir edicem :)

herkeze görüşmek üzere diyorum ..

(üleyn geyik yapmaya mecal kalmadı .. )
 
Barışı İsmaili king masalarında özlemle anıyoruz...
Grubun Allah belasını versin ama dünyada bu kadar geyik,herkese sıvayan ve haklı olan başka bi grup da yok...
Tarzı sevmeseniz de içindeki vidyoları izlemek için albümünü kesin alın...
 
Albümü bulabileceğiniz yerler:
Ankara: ROCKSTORE:engürü pasajı en alt kat kızılay

Eskişehir: DJ CLUP:Esnaf Sarayı Üst kat

İSTANBUL: ROOM : Sıraselviler cad. Sıraselviler pasajı no:74/18 Taksim
Bandrol davası yüzünden bazı dükkanlarda tezgah altı olabilir özellikle sorun kalmamışsa haber verin daha bırakalım.
 
slm!

merhba,
bassçınız askerde diye sahnelerde göremiyoruz sizleri,
özledik walla,
bi de sözümü unutmadım,dırdırcı hatun wokalini yani :p
ii bakın kendinize görüşmek üzere..
____________________

VOCAL by redhanded
 
izmir rock festivalinde izledim bunları manyaktılar konserde bir tane demolarını kaptım demolarıda iyi
 
Evet planlardan biraz bahsetmek gerekirse ...

artık yumuşadık diyebilirim ben .. bööle tool gibi bişeyler yapıyoruz .. sözlerde türkçe .. plak şirketinin isteği üzerine grup ismini değiştirmiyoruz .. sapıkinek diye devam edicez ..

sıvayan çok olucaktır eminim ama artık böyle .. merak etmeyin gerek müzikte gerek sözlerde geyik ve dengesizlik mevcut ..sadece artık grind diil .. bide brutal vokal yok .. metal piyasasında dalga geçilecek adam kalmayınca .. birazda popüler piyasasına atlayalım dedik hepsi budur ..

yumuşadık derken top olmadık .. hala güçlü kuvvetliyiz :)

takip edenlere teşekkürler
 
Geri
Üst