Shameless

2011'in açık ara en iyi dizisi SHAMELESS.Adından da anlaşılacağı üzere utanmaz bir aile ile ilgili müthiş bir komedi-dram dizisi. Dexter-The Tudors gibi dizilerin kanalı Showtime'ın dizisi.Şuana kadar 9 bölüm oynadı. Perşembeleri e2 de var ama çok sansürlü.Netten mutlaka izleyin!
 
İkinci sezon başladı deyu haberler gördüm, hakikaten de 2.01 olarak adlandırılmış bir bölüm düşmüş ortamlara. Ben de ocak diye biliyordum ama du bakalım bi izleyelim.
 
Geçenlerde dizimag de bu dizinin İngiliz versiyonunu izlemiştim. Adamlar resmen tıpatıp aynı diziyi yapmış diye baya küfretmiştim. Meğer 2004 de İngiltere'de başlamış Shameless, amerika versiyonu tekrar yapımmış :D
 
öyle. ingiliz versiyonu daha gerçekçi ama. çünkü karakterler soğuk,çirkin,sert,pislik, tam ingiliz ama gerçekçi. abd versiyonun da ise çocuklar sevimli,kızlar güzel,adamlar yakışıklı hatta nefret edilmesi gereken frank gallagher bile sempatik. abd tvleri güzelleri ekrana çıkartıyor,ingilizler ise daha gerçek tipleri.en önemli fark budur bence.
bkz:iki yapım arasında ki kevin farkı.
 
İlk bölümü izledim, son 15 dakika uyuyakalmışım ama oraya kadar olan kısım gene yardıray. Kaldıkları yerden devam ediyorlar yeminle. Frank'i kaçırdıkları sahnede kafasına çuval niyetine Doritos paketi geçirmişler ya, gece yarısı böğüre böğüre güldüm. Apartman ayağa kalkmıştır :D
 
Emily Rossum'u evlenmek istediğim ünlü hatunlar listesine ekliyorum. hem güzel,hem sporcu,hem soprano (evet!), hem güçlü karakter. hem boylu boslu.... vay be.... :oops:
 
İkinci ve üçüncü bölümler sankim geçen sezonun biraz altında kalmış gibiydi. Gene de iyiydi ama. Artık şaşırmam yapacakları hiç bir şeye diye düşündüğün an yiyorsun darbeyi afallıyorsun. Frank'in yapabileceklerinin sınırı yok resmen arkadaş. İzlerken rahatsız oldum ulan.
 
Diziler bir bir yeni sezonlarına başlamışken, buncası arasından bari en azından bir tanesini bekleyip toplu olarak izleme isteğim var. Bunu, henüz yeni bölümlerini izlememişken Shameless ile gerçekleştirebilirim diye düşünmeye başladım. Bu başlıktan uzak duralım bari... Şu bizim büyük oğlanın yavuklusu ne alemde onu bir söyleyin ama?
 
Ben de biriktirip izliyorum artık çoğunu da, Shameless ve Fringe var işte haftalık takip ettiğim. Lip'in yavuklusu aynen bıraktığımız gibi, skor üretmeye devam ediyor.
 
Hafif spoiler.





"Dear Lord. Thank you for this food that we're about to eat. Thank you for bringing my Monica back to me. And please make my brother Clayton burn in hell for all eternity when the time comes. Amen"

Frank'in şükran günü duası, sonunu nasıl da kardeşine bağladı adi herif. Nasıl da ciddi söylüyor bunları gayet yürekten ahahhahahahahah böyle acı bir bölümde bile nasıl güldürdüler lan :D
 
Geri
Üst