Tarkan Gözübüyük

Mor ve Otesi'nin bir Tarkan'dan once, bir de Tarkan'dan sonra olmak uzere ikiye ayrilan kariyerleri vardir. Ayrica yeni isletim sistemi yukledim, Turkce karakterlerde agriza cikartiyor, ozur dilerim.
 
Mor ve Ötesi'nin müziğini beğenmem. Yaptıkları işlerde teknik anlamda bir derinlik yoktur. Kendileri hakkındaki yorumlarım forumun tozlu sayfalardında zaten mevcut. Ancak son albümleri -dinlediğim parçalar itibariyla- kesinlikle bir prodüksiyon harikası. Ve bu işin arkasındaki adam akinu'nun da belirttiği üzere Tarkan Gözübüyük... Umarım kendisini ileride daha farklı grupların prodüksiyonlarında da görebiliriz. Zira kendisi önemli bir yetenek.

Bu arada 2 sene önce lisede kimya hocamıza sordum, nasıl bir öğrenciydi dedim. "Haa o yarım porsiyon mu? Fen kafası yoktu, vasat bir öğrenciydi." diye karşılık verdi. Sonra gülüştük arkadaşlar arasında... :)
 
Jawbreaker demiş ki:
Mor ve Ötesi'nin müziğini beğenmem. Yaptıkları işlerde teknik anlamda bir derinlik yoktur. Ancak son albümleri -dinlediğim parçalar itibariyla- kesinlikle bir prodüksiyon harikası. Ve bu işin arkasındaki adam akinu'nun da belirttiği üzere Tarkan Gözübüyük... Umarım kendisini ileride daha farklı grupların prodüksiyonlarında da görebiliriz. Zira kendisi önemli bir yetenek.
kesinlikle katılıyorum...fazla söze gerek yok... ;)
 
eleven demiş ki:
kesinlikle hudubete katılıyorum adamın yaptıkları sadece pentagramla alakalı şeyler değil ki!!bahsettiğimiz insan pentagramla beraber 6 albüm yapmış,özlem tekin'in "kime ne"(1995),şebnem ferah'ın "kadın"(1996) ve "artık kısa cümleler kuruyorum"(1999),knight errant'ın "knight errant"(1999),turgut berkes'in "kara kutu"(2000),demir demirkan'ın "demir demirkan"(2000),mor ve ötesi'nin "yaz"(2003) ve "dünya yalan söylüyor"(2004),son olarak da teoman'ın "en güzel hikayem"(2004) adlı albümlerine prodüktörlük ve aranjörlük yapmıştır.hala bu başlık kapatımalı diyenlere sözüm yok!!

Tarkan'ın prodüktörliüini yaptığı her albüm çok konuşuluyor.Adamın hakkını vermek lazım.
 
didemharun demiş ki:
ah keşke kendisiyle tanışma fırsatım olsa...bence süper bi insan

benim oldu :) birlikte şebonun stüdyoya gittik sevgilisi janset ve onun kardesi janlada tanıstım özellikle jan cok kafa bir eleman. Bi tane kuzeni vardı adını hatırlamıyorum benim yaslarımda tarkan göz.gittigimde kolu yada bilegi kırılmıstı 3 yıl oldu sonucta hatırlamıyorm. Üzerinde bir barcelona forması vardı(harris modu:) ancak asıl sasırdıgım sey konserlerdeki tarkan göz. tanstıgım tarkan göz. cok farklı gelmisti bana tip olarak. fazla söze görek yok bilkent jaz mezunu.Keske o okul hala acık olsaydı :(
 
Son derece yetenekli,prodüktörlük yapabilmesi için gerekli alt yapıyı kendine hazırlamış,Türkiyedeki rock müzik sektörünün ihtiyacı olduğu bir müzik adamıdır..başarılar dilerim kendisine..
 
pentagram'ın dısında bır cok kısıye el ayak olmus şebnem ferah olsun mor ve ötesi olsun ve daha bir cok kısının tanınmasına katkısı olan ve prduktörlük yapmasıylada müzik piyasasına katkısı olan gercek bir müzik adamıdır.
 
o bir produktor ....

elini attıgı album patlıyo.

o bir bassist....

turkiyenin en ii bassistlerinden -- ahmet guvencle bırlıkte anılması

gereken bı adam.
 
Geri
Üst