Objektif

Jolly_Roger demiş ki:
şu ülkede adam gibi rock müzik yapan az sayıdaki gruplardan biri.objektif diyince kramp da geliyo aklıma, ama krap aklıma gelince de içim cızzzz ediyo:((( yazık oldu....
evet dostum dediğine aynen katılıyorum ve aynı şey benim içinde geçerli objektif denince kramp gelir benimde aklıma bunun sebeplerinden biride bu grupları aynı zamanda dinlemeye başlamamdır....tabi bu grupların köklü olmaları,benzer tarzlarda müzik yapmaları vede türk rockına çok büyük katkı sağlamalarıda vardır....
 
Türkiyede Rock ruhunu içinde taşıyan tüm Rockerlar'a selamlar.
Uzun zamandır İstanbulda çalamamıştık.İlginç bir rastlantı ayın 5.de Kadıköy Shaft Clupta çaldık ve gerçekten mükemmel bir Konser olmuştu.Sabah 7'de yatıp akşamki Konsere biraz güç Toplamaya çalıştım ama içimdeki duyguları bastıramadan Sarıyere erken saatlerde hareket ettim. İyikide gelmişim .Bir çok eski arkadaşımı ve bizi sevenlerle görüşme fırsatım oldu.Sahne alacağımız zaman yaklaştıkça o müthiş Türk Rocker'ının yoğun enerjisi beni çok farklı bir atmosfere soktu.Aşağıda 8.000 civarı Rock'çı vardı ve sahneye gerçekten çok yoğun bir enerji gönderiyorlardı.Biz arkadaşlarımla çok farklı şeyler yapmadık.Tabi bizi bilmeyenler çok şaşırdıklarını söylediler ve sürekli tebrik ettiler. .Ayrıca o seyirciye onlardan aldığımız o büyük enerjiyi geri vermemek büyük haksızlık olurdu.
Türk Rock'ı adına bizleri destekleyen ve yalnız bırakmayan herkese sonsuz Teşekkürler.En kısa zamanda yeni Konserlerde görüşmek dileğiyle.
Vecdi Yücalan/Objektif
 
Eski Gurubumuz hakkında...

Tuncayla sürekli görüşüyoruz.Tayfunun rahatsızlığı çok ağır durumda .Atlatmasını umuyoruz.Geçen Samsun Konserinde ziyaretine gittim.Ara sıra telefonlaşıyoruz.İboyla çok uzun zamandır görüşmüyoruz.Tuncay İzmit Fuarında bütün yıl müzik yapıyor.

Selamlar..Vecdi..
 
barisa rock da superdiniz.. hele o paranoid coverı !! ah ah oldurdu beni.. superdi ya gercekten helal olsu abi size
 
Çadırda uyumak üzereydim arkadaş sırada Objektif varmış dedi apar topar kalktım koşa koşa sahneye doğru sizi görünce bi tuhaf oldum sanırım çooook özlemişim Vecdi abi hepinize sonsuz teşekkürler.....
 
Sağol Sevgili Dostum.İnanın bizlerde sizleri en az sizin kadar özlemiştik.Bu arada biraz önce telefon çaldı ve bizim ilk iki albümde Bas Gitarları çalan Tayfun Çubukçuyu kaybettiğimizi öğrendim.Uzun zamandır Kanserle boğuşuyordu.Türk Rock camiasının başı sağolsun.Onuda çok özleyeceğiz.
 
Vecdi,

Başınız sağolsun hoca :( Arkadaşın vefatına çok üzüldüm, kanser namussuz bir hastalık.

Bu forumdaki herkesi ellerinden geldiğince ülkemizde Kanser Araştırmaları yapan kurumlara bağışta bulunmaya ve desteklemeye çağırıyorum. Her yıl birçok değerli insanı şu kahpeye kurban veriyoruz, o yüzden kansere karşı mücadelede alınacak her adım çok önemli.

Sevgiler.

Mahcem.
 
İlgilenip Başsağlığı dileyen tüm dostlara Teşekkür ederim.Birazda yaşama olan saygı çok önemli sevgili Mahcem.Genelde insanlar kendilerine bakmıyorlar ve sonuç bu malum Hastalık.Emin olun bu hastalığın çoğunluğu durup dururken ortaya çıkmıyor. Lütfen yediğinize içtiğinize dikkat edin ve kendinizi koruyun.Selamlar....Vecdi..
 
Geri
Üst