Objektif

Doğru, Çağatay Ateş'in ayrılmış olduğunu mesajı yazdıktan sonra hatırladım :D Ama Alpay Şalt'ın ayrılmış olduğunu gerçekten bilmiyordum...
Neyse bilmemek değil, öğrenmemek ayıp :)
 
Sevgili Atak.Bu akşam Queen Barla anlaştık.(Queen Bar İstiklal Caddesi
Ayhan Işık Sok. No:11 Beyoğlu)(Gitar Cafenin alt katı) 30 Ocak veya 6 Şubattan itibaren her Cuma oradayız.Tam tarih yarın belli olacak.Ben yine size duyururum.Artık sevgili Rocker'lar herhalde bizi yalnız bırakmazlar :metal ..Selamlar...Vecdi..
 
Anlaşabilirsek her Cuma oradayız.Ama bilirsin teknik ekipman bizim için çok önemli.Saund Kaygısı yüzünden onlarca Konsere gidemiyoruz.
 
Tabi abi ses çok önemli çoğu grupta zaten konserlere gitmeden önce ses sistemini soruyorlarmış..
8 Şubattada arkadaşın konseri var Caravanda onada gidecem konserden çık konsere :) ama mutlaka gelcem Queen`e ölmessek tabi ;)
 
Vecdi Baba umarım konser iyi geçmiştir, eğlendirip eğlenmişsinizdir. Dün şans eseri İzmit'e yolum düştü, daha da büyük şans eseri Tuncay Abi'nin stüdyosuna uğradık... Halen çalan bu adamı gönül sahnede dinlemek isterdi ama orda olmadığından görme şerefine bile erişemedik :(
Bir dahaki gidişimde yapamadıklarımı yapmak ümidiyle :D Belki de biz gittiğimizde isizn de orda konser vereceğiniz tutar şeytanın bacağını kırarız.
Yakın zamanda görüşmek üzere..
 
Gökyüzünde bir grup berilmişşşşşş popçuların ve tüm siyaset yapanların kafalarına düşmüşşşşşşşşşş z*kmişatmış beyinleri !İşte OBJEKTIFFFFFF öle bişey!
Samsunda yaşıyorum Tuncay ,Vecdi , Turgay ...bu şahsiyetlerle aynı havayı soluduğum için şanslı olsam gerek!
Canlı izleme şansı bulduğum birgrup ve hala rock müzik yapıyor olmaları beni daha fazla ateşliyor :metal
 
ewt samsun we tabiki objektif!!!samsunun yegane grubu we değeri samsunlular we samsunlu rockerler tarafından hiç anlaşılamayan bence türkçe sözlü rockta ilk 5imde olan grup objektif!!grubun bu sitede bu kadar bilinmesi we değer görmesi beni şaşırttı!!vecdi abi samsun meydanda verdiğin konserin görüntüleri war!!samsuna geldigin zaman konserwatuwara uğrarsan Pusula grubunun gitaristi tolgadan alabilirsin!her konserimizde senden en az 1 parça çalıyoruz!künye fiks parçamız:))ben umut samsundan sewgiler selam ve saygılar abi.........
 
Geri
Üst