Af

öncesini bilmiyodum ama asrından sonrasını ne yazık ki çok iyi öğrendim. gaza gelip albümü aldım ama coverlar bence rezalet olmuş.. güzel değildi bence albüm..
 
asrından önce fena değildi ve şu an ki halini belki 10 katlardı..tabii doğal olarak albümde vasatı aşamamış...ben hit şarkı bulamadım....ayrıca yarının anılarında sonları doğru o cırtlak sesli rapçinin girişi olan bölüm hiç iyi olmamış....Tabii siren sesleri ayrı bir olay...
 
"Kızancıklar" 'ın çıkşı ve hit oluşu ÜNLÜ ' nün "Estarabim" 'inin çıkışına çok yakın bi tarihe denk gelmişti. Ne hikmetse o "Estarabim" en taze, en sıcak olduğu dönemlerde bile "Kızancıklar" kadar ünlenememişti. Adamların bahtsızlığı taa o dönemden belliymiş yani! Neyse, ÜNLÜ ile ilgili bi kitapta yazar, o dönemlerde ÜNLÜ bi turneye kalkışıyo işte, egeye güneye müneye iniyo, gittikleri yerde millet yanaşıyo: "Siz AF ' mısınız?" diye, yok deyince de "Ama tanıyosunuzdur herhalde" diye yükleniyolarmış, bu kitapta baya bi sövüyolardı AF 'ı ya!
 
Eski hallerinden eser yok albüm gayet güzel Coverlarda hoş.bence kimse haksızlık etmesin
önyargılı olmasın.Bu ülkede böyle aklı başında kaliteli ve kaygısız albümlere ihtiyaç var.
 
asrin'i falan bilmem. yarinin anilarini TV'de gorunce hosuma gitmisti, albumu aldim. album bence cok kotu. Cover'lar cok kotu, abi buna nasil kaliteli muzik diyorsun yaaa....
neyse, yani kendi gorusum, elbette ugrasmislardir falan ve haklarini yemek istemem ama abi cover'lari cok komik yaaa, cok uzuldum yani.
yarinin anilari ise hala cok sevdigim bir parca, bence cok hos olmus. o parcanin kalitesi ve havasini albumdeki 1 diger parcada da yakalamislar, albumun gerisini dinlemiyorum. CD silinebilir olsa silerim herhalde.
belki ileride daha iyi olur, muzikal anlayislarini biraz degistirmeleri lazim ve produksiyon isine karismayip sadece oturup guzel soz ve beste yazmalari lazim. sonra adam gibi bir produksiyon ve daha ciddi bir plak sirketi lazim (CD'nin kapaginda CD'nin icindeki sarkilardan birisi yazmiyor, ayrica yarinin anilari sarkisinda cok bariz fakat ufak bir produksiyon hatasi var, neyseki cok onemli degil).
 
chaatay asrın ve asrın sonrası konusunda ''en başta yazdığım gibi'' katılıyorum ve bence af asrınla devam etseydi bugün baya iyi yerde olurlardı , zira onların zamanında böyle müzik yapan çok fazla ''popüler'' grup yoktu.
 
bööüüeea af ne bee? anlamam öyle insan topluluklarından.. töbe töbe adamı akşam akşam günaha sokarlarr...hiç sevmedim bi de rak grubu olarak çıkıo ya açıkçası kıl olyrum.. bu ne be? demekten kendimi alamam ve görüldüğü gibi almadım nokta
ve 3 tane ünlem yan yana
 
Evet bilader öyk hatta böyk nefret ediyorum piyasa çıkıp biz rock yapıyoruz onu bunu dinliyoruz amacımız hatun götürmek diyen tiplerden benden de sana üç ünlem hürmeter.
 
Yarının anılarını dinledim. Vokaliste hayran kaldım (açıkcası af'ı pek bilmezdim). Müzik olarak da bana queensryche!ı hatırlattı. Albümü almadan tek şarkıya yapacağım yorumlar ne kadar sağlıklı olur bilemem. Ama öyle yapıcam.
Bu tarz kesinlikle piyasa bişey deil adamların çok satma veya tutma gibi bi derdi yok gibi geldi.
Ferit galiba.. Bu adamın vokali asrını 2ye katlar. Ha eğer sizler asrın çok yakışıklıydı o yüzden seviyoduk diyosanız bilemem.
Bu şarkıdaki rapçi arkadaş kimse allah aşkına bi daha mikrofon önüne geçmesin şarkının bütün güzelliğinin içine etmiş.
Ama genel hatlarıyla bazı arkadaşlarımızın yorumlarına katılıyorum. Yani bu adamların daha iyi prodüktöre bestelere ve düzenlemelere ihtiyacı var. Ben sadece bu vokalist için bile albümü gider alırım. Diğer o çok sevdiğiniz rockçılardan hangisinin böyle ses ve yorumu var. Ama tabii zevk meselesi heavyciler böyle sese bayılır eminim.
Sonuçta biraz daha önyargısız olun diyorum. Biraz daha karışık bi müzik olduğundan bazılarınızı yormuş olabilir şarkılar. Kimse kusura bakmasın bunlar benim görüşlerim.
Yalnız işalla onlar da eksiklerinin farkındadırlar. Böyle bi vokali harcamasınlar çünkü bunlardan Türkiye'de çok yok...
 
birisi Queensryche dedi galiba yollasana alla aşkına neymiş bunların tarzı ve bu vokali hatırlatan eyvallah dicem sana nefret ederim af'tan da Türkiye'de adam çok aslında guns söyleyen sesi süper olan o kadar adam var ki tapılası bişi ama kıymet yok !bu topic üç ünlem.
 
yaw bi şe soracam yaw, şu Güven Erkin Erkal'ın EKO TV dönemindeki programında içinde Asrın'ın da bulunduğu black-death ole karanlık sert metal geyiğinden bi klip dönüyodu! hatırlayan var mı? kimdi neciydi bunlar?
 
Geri
Üst