Ingiltere De Gitar Nereden Alinir?

A

alpcnk

Merhaba arkadaslar,

Genelde yurt disina giden arkadaslar buraya konu actigi icin daha cok takip ediyordur diye tahmin ediyorum.

3 hafta sonra Ingilter'ye gidecegim, nereden alabilirim fiyatlar uygunmudur tavsiyeleriniz nelerdir? Gibson almayi dusunuyorum
 
Londra'ya gidiyorsan Tottenham Court Road dan Leicester Square inerken hemen solda Denmark street var.Bizim Tünel gibi bir sokak ama açıkçası çok şey bekleme.Ben ilk gittiğimde hayal kırıklığına uğramıştım.En çok Gibson, Fender, Marshall var, çok çeşit yok(ENGL,Koch, Bogner,Diezel...vb satan yok).
Gibson çokta ucuz değil di.Ama ikinci el satan mağazalar da var oralara bak.Ben Ebay uk ve Gumtree den ucuz bir iki şey düşürmüştüm.
www.gumtree.com a gir, şehri Londra seç ve istediklerini arat, orda görürsün ikinci el piyasasını.Burdan gitmeden biriyle anlaşıp, gidince deneyerek alabilirsin.
 
Denmark St. en bilinen yer ama ciddi hayal kırıklığı ve de aşırı pahalı. O kadar da birşey yok. 100 metre yukarıda Zavvi diye bir mağaza var, bizim D&R'ın 100 katı olanından onun altında da dev bir müzik mağazası var ama gitardan çok amfi var. Ya da yarım gün vakit ayırıp Londra dışına trenle gidecen, yakın yerlerde büyük gitar mağazaları var.
Mesela Brighton'da GAK; http://www.gak.co.uk/
Wembley'de http://www.wembleyguitarcentre.com/centre/guitar/default.aspx?SessionId=3hspm5y14m0llw55kjtk1f55
 
Denmark Street ile vakit kaybetmeyin.
Yukardaki arkadasinda belirttigi gibi, Brighton'a gidip gak'a bakin. 2008'de gezdigim zaman baya saglam gitarlar vardi, ozellikle fenderler cok iyiydi.
 
Herkes buraya daha fazla kişi giriyor diye, buraya başlık açarsa,diğer forum bölümlerinin bir anlamı kalmaz.

Başlık taşınmıştır.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Daha fazla kisi giriyor diye degil, yurt disina gidip gitar alan ve satan arkadaslar cok diye acmistim.. neyse onemi yok ben gerekli bilgiyi yukaridaki arkadaslardan aldim. Tesekkur ediyorum onerilerinizi dikkate alacagim.
 
Geri
Üst