Istanbulda Guitar Technique Dergisi Satan Yer

Başlığın yeri burası mı olmalı bilemedim, yanlış yerdeyse moderatörlerden özür diliyorum.

Merak ettiğim, İstanbul'da yada Türkiye'de bu dergiyi alabileceğimiz bir yer var mıdır? yada abone olabileceğimiz bir yer.

İnternette abonelik için biryer buldum fakat yurtdışından derginin gelmesi konusunda sıkıntı yaşanabileceğini düşündüğümden öncelikle varsa Türkiye'den almayı istiyorum.

Bilen yada fikri olanlar yazabilirse çok sevinirim.

İyi günler.
 
Valla Serdarcım bir ara ben İzmir'den alıyordum, çeşitli litap evlerinde bulmak mümkün, Remzi Kitabevi falan varsa oralara da bakabilirsin. Abonelik işini hiç bilemeyeceğim, belki vardır ama nereye nasıl yaptırılır bilmem. Abonelikde minik hediyeleri de oluyor bu arada Danelectro Hodad Mini Amfi gibi...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Abi sağol Valla bir anda içimi bir mutluluk aldı Remzi Kitabevi burda da vardı hatırladığım kadarıyla, fiyatının ne kadar olduğunu hatırlıyormusun peki?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Sağolasın Aykanım, aynen biraz önce d&r ın internet sitesinden baktım 25 lira yazıyor. Yurtdışından abonelik alacağım artık. Aklımda tek bir soru kaldı 3 farklı gitar dergisi var. Acaba hangisini almalı, okuyupda evet bu almaya en değer dergi dediğiniz var mıdır ?
-Total Guitar
-Guitar Techniques
-Guitarist
 
Valla ben Guitarist'le Guitar Techniques'i inceledim, zaten ikisi de aynı yayınevinden çıkıyor olmalı. Guitar Techniques tanıtımları olsun teknikler olsun gayet güzel bir dergi, yanında CD vermesi de güzel bence. Yurtdışı aboneliği nasıl yapılıyor öğrenirsen bana da ulaşırsan sevinirim kanka :)
 
Ben Guitar Techniques dergisini Dost Kitabevinden alıyorum Ankara'da. İstanbul'da vs. Dost kitabevi var mıdır bilmiyorum ama büyük kitabevlerinde bulunur mutlaka.

İçerik olarak da Guitar Techniques ve Total Guitar daha çok teknik ağırlıklı, ekipman incelemesi pek yok. Guitarist dergisi de tam tersi genel olarak ekipman ve röportaj ağırlıklı. Son olarak da içlerinde en ucuzu GT sanırım, 2-3 sene önce aldığım bir TG sayısının fiyatına baktım biraz önce 32.5 TL yazıyor. O sıralar GT 23.25 TL imiş.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Dost İstanbulda'da vardı hatırladığım kadarıyla. Yarın birkaç yere daha bacağım belki ucuz birşeyler bulabilirim diye. Gerçi pekde sanmıyorum sonuçta distribütöründe bile fiyatı 20 lirayı geçkin. GT yide biraz inceledim yazan kişilerde baya bilgili insanlara benziyor. Sanırım ikisinide alıp inceledikten sonra üye olmak daha mantıklı. Birde GT sanırım video cd side veriyormuş bazı sayılarında.

Ayrıca bide Türkiye'de yeni bir dergi yayınlanmaya başlanmış. Onu alıp okuyan, inceleyen arkadaşlar var mıdır acaba?
 
Gitar Dergisini de aldım bu ay. Guitar Techniques ya da Total Guitar ile karşılaştırılcak kadar iyi değil bence ama sonuçta ilk sayısı, ilerde çok iyi olabilir. Sonuçta yazarları çok çok iyi. Sarp Maden, Bilal Karaman, Şinasi Celayiroğlu vs.

Guitar Techniques de yazanlar da çok kaliteli tabii ki. 1-2 sene öncesine kadar Guthrie Govan da yazıyordu ama son sayılarda görünmüyor pek. Diğer yazarların da GG'dan aşağı kalır yanı yok. Vidyo olayı da her sayıda ufak tefek vidyolar oluyor.
 
Gitar dergisini bende en yakın zamanda almayı düşünüyorum, katkıda bulunmakta lazım zaten. İçerik olarak eğitim bölümünde nelerden bahsedilmiş acaba? Yeni birine gitar öğretir gibi mi başlamış, yoksa ileri düzeye yönelik mi?
 
Çok iyi olur vallahi, şu sıralar baya yoğunum beşiktaş taksim tarafına geçipde alamadım bir türlü. Sen alırsan eğer, bana neler var neler yok yazarsan çok sevinirim :)
 
Aldım çok iyiye benziyor, püf noktaları vs ilginç, tanıtımlar güzel, yalnız derginin arkadaşça konuşmasını daha çok sevdim :)

Mesa Boogie, yeni çıkan ürünler, gitaristlerin ilgileri, egzersizler, detaylı ve yararlı bilgiler, ekipman tanıtımları, zorluk derecesine göre egzersizler, röportajlar, gitaristlerin kullandığı ekipmanlar, teknikler... kesinlikle değer Serdar şaka gibi 8 tl.

Yalnız yerli yersiz reklam anlayışı mevcut baydı yani :)
 
Ooo Mehmet'im çok sağolasın vallahi detaylıca yazmışsın. Reklam olmasıda doğal yani, hem ilk sayı hemde Türkiye'de o derginin alıcısı sınırlı olur. :)
Keşke mesa yerine daha çok kullanıcısı olan bir amfiyi mesela roland cube serisinden filan bişeyler bahsetselermiş. Bir anket filan yapsalar hatta ne istersiniz diye internet üzerinden ne kadar hoş olur.

Yarın dışarı çıktıgımda ilk işim dergiyi almak olacak :)

@aykan:

Abi yurtdışından getirtmek için şu site baya iyi, dergi aylık 16 liraya geliyor kargosuyla. Aslında baya iyi fiyatı.

http://www.myfavouritemagazines.co.uk/
 
Rica ederim. Aslında Mesa Boogie Head tanıtımı yok sadece gelin deneyin mağazamızda olayı var :) Amfi olarak sadece 22 W 65 Deluxe Fender amfi gördüm. Boss RC-3 filan bayağı iyiymiş. :) Roland GR55 ve Yamaha SG 1820 serisini anlatıyorlar.

Onun dışında mikrofon konumları vs giib detaylı anlatımlar var.
 
Uzun zamandır Guitar Techniques abonesiyim .
Dünya yayınevinden abone oldum . Hiçbir sıkıntı yaşamadım .
Örneğin ; Nisan sayısı 15 mart gibi elimde olmuştu . Dergi çıkmadan 1-2 hafta önce elimde oluyor .
Öneririm .
 
Geri
Üst