Cesitli Cesitli Sorunlarım Var

Merhabalar.
Umarım başlığı dogru yere açmışımdır.

Belirttiğim gibi çeşitli sorularım var , bir bilen yardım ederse çok mutlu olacagım.

Analog setup kullanmaktayım.Ancak anfim yok ben de pedallardan bir mikrofon preamp ine oradan da ses kartına yahut canlı çalıyorsak mekanın sistemine giriyorum.
İlk sorun şu ki sinyalim çok değişken .Bir an yüksekken bir anda düşüyor , ses kesiliyor veya çok artıyor.Ara jacklarımdan şüpheleniyorum ama kontrol ediyorum sağlam gözüküyolar.Ara jacklarda neyi gözden kaçırıyor olabilirim?Çok pedal kullanmamdan kaynaklanıyor olabilir mi?

Aynı şekilde evde ses kartına gitar sinyalimi sadece preampten yollayınca yuksek ve stabil iken araya pedalları bağlayınca yine değişken oluyor.Kablolara dokununca yükseliyor falan ama bazen dokunmadan da yukseliyor kafasına göre .Pedalların ses dengesini bir turlu yakalayamıyorum.

beni ne kurtarır?Şimdiden teşekkurler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
su sekilde bağlıyorum
gitar->compresor->whammy->bad monkey overdrıve ->double muff->mxr double shot distortion->add+ tremolo phaser chorus-> Presonus tube pre
 
çoklu adaptör kullan eğer pil kullanıyosan düşük bi ihtimal ama pillerle alakalı olabilir compresor pedalın varsa ki şayet bunu nereye bağladığın hangi durumlarda kullandığın da etkileyebilir ses çıkışını ayrıca amfi olmadan analog kullanacaksan bir amfi simülatörü gerekiyor bence bilemiyorum elinde varmıdır... uzun lafın kısası bu şekilde yardımcı olmak zor elinizde neler var hangi sırayla bağladığınızı enerjiyi nasıl sağladığınızı bilmek gerek kendi fikrimce:)
 
çok uzun kablolar kullanıyorsanız ve kablolar sorunlu ise bu tarz sorunlar olabilir, kablo boyundan kaynaklı ise dibox kullanmalısınız, amfisiz kullandığınız için behringer in 4x12 simülatörlü dibox ını tavsiye ederim. Ama kablolarınızı tek tek denemeyi seçin bir de kablolarda sorun da olabilir. Ya da pedalların birinde,adaptörde vs.
 
Geri
Üst