[03.04.2011] Blaze Bayley (Iron Maiden) İstanbul'da 3 Nisan Pazar 2011 (İstanbul)

Iron Maiden grubundan tanıdığımız, dünyaca ünlü heavy metal vokalisti Blaze Bayley;
İstanbul'da severleriyle buluşacak

Old School barda gerçekleştirilecek konserde; 80 Kalibre grubu, Blaze'den hemen önce sahne alacak
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
80kalibre.jpg
 
Old school eski mekanına göre çok daha iyi ama ses tesisatı berbat.Bende olsam çıkmazdım heralde.Ayrıca old school un bütçesi neki bu adamı karşılayabiliyorlar merak ediyorum doğrusu.
 
Adamlar gönüllü geyor olabilirler yada hatır için bunu bilemeyiz bi şekilde karşılanmıştır yada biletfiyatı onlara kalır filan buna razı olarak gelmek istemiş olabilirler bunuda bilemeyiz, ama şu bir gerçekki ses sistemi gerçekten çok kötü kulak cırmalıyor.
Zaten old school u görmüşlermi ki? derken ağırlıklı olarak ses sistemini kastetmek istemiştim.
 
Old School yüksek tavanlı, büyüklük olarak, ulaşım olarak vs iyi mekan ama acayip zevksiz tasarımı, sahnenin karşısında direklerle keyifle konser izlemesi zor olan bir yer.. çok sevdiğim arkadaşlarım orada çalışmasına rağmen 2 gün üstüste takılmak zor geliyor.. bizim işletmecilerimiz rock barların "eski kemancı" veya "hsscktr" zamanlarının ötesine geçmesi gerektiğini anlayamadı.. o günlere ilave olarak bi perde projektör, klipler vs ile olacak diye düşünüyorlar ama millet cebindeki cep telefonları ile o klipleri çekecek neredeyse... arkadaşlarım için giderim ama mekanla ilgili fikrim budur.. bu arada Blaze'in Maiden'dan sonra yıllardır elle tutulur birşey yaptığını duymadım.. Kendi grubuyla çalıştığı ve Wolfsbane'in yeniden toparlanmasına destek olduğu en son bildiğim.. Pazar günü için yapacak birşey yoksa 30 liraya gidip en azından Iron Maiden'la çalışmış, albümler çıkarmış bir vokal seyredersiniz...
 
Geri
Üst