King Bees

king bees superdir ya, rocknroll u blues u sadece calmaz tarihsel gelisimiyle anlatirlardi sahnede.. eski gunler..

bence barda calan yari profesyonel gruplar icin yeni bir forum acilsin, yillardir barlarda calan gruplarla 2 aylik gruplari ayni baslik altinda aramak biraz zorlasmaya basladi cunku foruma hergun ortalama 1-2 yeni grup daha ekleniyor..
 
Elemanları ile Atatürk Anadolu şenliklerinde tanışmıştım.. Çok canavar adamlar hepsi.. Yaptıkları müziği hakkaten hakkını vererek yapıyorlar.. Sahi ya şimdi nerelerdeler.. hiç göremiyoruz..
 
sanırım ankara caz derneğindeymiş bora olan yani gitarist, geçenlerde golge pub da bir kaç şarkı çaldı dinleme fırsatım oldu gayet güzeldi zaten gecenin ilerleyen saatleri gayet güzeldi
 
burada bahsi geçen bora.. bora çelikel mi? neyse.. anlaşılan king bees i tanımaya yaşım yetmemiş zamanında.. ama şimdi de adından anladığım kadarıyla grubun bateristi nusret bey, mehmet abiyle birlikte okunuşu amerillo olan yerde çalıyorlar.. çarşambalarıydı en son..

nusret abi, bir ara gölge pub da bluesystem adıyla çalan grubun davulcusu muydu? bora çelikel gitarda.. çarşamba akşamları.. ??
 
Amatör gruplar ile Profesyonel grupları bu forumda ayıran bir kural var ise, üyeleri ne kadar profesyonel olursa olsun ve kendilerinin kaç tane bireysel bandrollü çalışmaları olursa olsun sözkonusu grup da bu kural çerçevesinde getirilen uygulamalara tabi tutulmalıdır. bunu uygulayanın art niyetli olmadığı gibi uygulandığına şahit olanında art niyet aramaması, ortak zevkleri olan insanları bir araya getiren sanal ya da reel bir topluluğun düzeninin korunması için önemlidir.

bu başlık ile alakalı olarak önceden yazılmış şeylere de yönelik demek isterim ki, bir Kamil Erdem albümü aynı zamanda King Bees albümü müdür?

-----

bu son derece objektif ve sadece forum kurallarına ve o kuralların kullanım şekillerine yönelik mesajın normal bir üye tarafından değil, herhangi bir yönetici tarafından yazılması beklenirdi. Hala beklemekteyim evet.
 
Norton_Antor demiş ki:
tamam da albümü olmayan ve de tanınmayan bir grup.bunu turkrock değil amatör gruplar bölümüne yazmanız gerekiyordu.
1991 yılıydı sanırım: imç'de çalışan bir arkadaşım bizi evine toplayıp, ardından da stüdyoya sokup raptiye adlı, grup vitamin taklidi bir albüm çıkardı. o albümde vokalist, söz yazarı, vb olarak vardım. albüm BOK gibiydi, ama 96,000 sattı. 15 yıldır da müzikle birkaç bar programı dışında ilgim yok.
ben profesyonelim de king bees mi amatör?:D
 
Geri
Üst