15k elektro gitar önerisi?

Merhabalar arkadaşlar bütçem 15k civarı elektro gitar almak istiyorum ama daha önce sadece ilkokulda flüt çalmıştım onun haricinde hiç müzik enstrümanı çalmadım

Ibanez Grg170DxBkn

Schecter SGR C-1 Elektro Gitar

Çok fazla bir bilgim yok dediğim gibi hiç müzik aleti çalmadım ve hss hsh bunlar nasıl bir şey aralarında ne tür bir fark var ben daha ne tür bir şey çalacağımı bile bilmiyorum hepsini yavaş yavaş öğrenmek istiyorum

Merhabalar arkadaşlar bütçem 15k civarı elektro gitar almak istiyorum ama daha önce sadece ilkokulda flüt çalmıştım onun haricinde hiç müzik enstrümanı çalmadım

Ibanez Grg170DxBkn

Çok fazla bir bilgim yok dediğim gibi hiç müzik aleti çalmadım ve hss hsh bunlar nasıl bir şey aralarında ne tür bir fark var ben daha ne tür bir şey çalacağımı bile bilmiyorum hepsini yavaş yavaş öğrenmek istiyorum
sağ üstte arama kısmından yazdığınız gitarlarla ilgili konular ve bilgiler mevcut hocam hss hsh gibi manyetik dizilimleri ile ilgili fazlaca açıklama ve konu mevcut arama çubuğundan araştırabilirsiniz bende öyle yapıyorum 😀

sağ üstte arama kısmından yazdığınız gitarlarla ilgili konular ve bilgiler mevcut hocam hss hsh gibi manyetik dizilimleri ile ilgili fazlaca açıklama ve konu mevcut arama çubuğundan araştırabilirsiniz bende öyle yapıyorum 😀
hocam bazı konular baya önce açılmış bildiğiniz bu fiyata göre elektro gitar varsa söyleyebilirmisiniz

hocam bazı konular baya önce açılmış bildiğiniz bu fiyata göre elektro gitar varsa söyleyebilirmisiniz
başlangıç için benimde ilk gitarım olan pacifica 012 yi önerebilirim hss dizilimli nereye çeksen oraya gelen bi gitar (tabi belli bi seviyeye kadar)
strat gövdeli rahat olduğunu düşündüğüm güzel bi gitar inceleme videoları mevcut youtube da

Ibanez Grg170DxBkn

Hss Hsh tarzı şeyler gitarın manyetik dizilimini anlatıyor.(S harfi Single-Coin,H harfi ise humbucker demek).olayı daha iyi kavraman için Gitar Koçu kanalının "manyetikler hakkında her şey" videosuna bakmanı öneririm.Bu konuda biraz daha bilgi sahibi olmak istersen yine aynı kanalın "gitarın yapısı ve tüm parçaları" videosuna bakmanı öneririm.

Ibanez Grg170DxBkn

yeni başlicaksan hss daha iyi olur gibi eğer aklında sabit bi tarz yoksa dore müziğe yeni jett guitars ve spiralar geldi sıfırlar arasında kozmozdan falan iyidir

Geri