Emg manyetikleri nasıl bilirsiniz ??

Dosyalar

  • Switchcraft_Output_Jack_Detail.jpg
    Switchcraft_Output_Jack_Detail.jpg
    29.7 KB · Gösterim: 376
Ben 2005 ten beri forumda, sen geleli 1 ay olmuş ahkam kesiyorsun ve karşındaki hakkında hiçbir fikrin yok forumada yabancısın anladığım kadarıyla ama hala boş boş konuşmakta ısrarcısın, açta önceki yazılarımı bir oku boş konuşacağına. Ergen vakasıymış sen kimsin be böyle yorum yapıyorsun, sana kim verdi bu hakkı, yaşın kaç senin la.
 
bu topice ilk mesajımı 2004 yılında yollamışım, o zamanlar para yoktu imkan yoktu kullanamamıştık ama artık ele ayağa düştü emgler.Nihayet emgli gitarımda oldu ama hiç memnun kalmadım açıkcası. EMG 81/60 set var üzerinde.bu aktif manyetikler duyguyu,vs.. gerçekten öldürüyor.Zevk almıyorum çalarken.EMG 60 fena değil sololarda falan midli dolgun sound alıyorum ama bridgedeki 81 den pek memnun değilim.imkanım olsa seymour sh6,sh8 vs.. kullanırdım.
 
Arkadasimin Ibanez ART120'sinde EMG85-60A set var, 85 koprude olacak sekilde. Ben sahsen EMG81'den tiksinen biri olarak 85'i begendigimi soyleyebilirim, ama hala o EMG'lerdeki overcompressed, gavurun ice-picky dedigi olay mevcut, son zamanlarda Blackout'lara biraz daha sicak bakmaya basladim. Ama muhtemelen yakin zamanda manyetik degisimi yapacak olsam BareKnuckle'lara gecer, bir Aftermath, Cold Sweat ya da Painkiller set alirdim, kopru seramik sap alnico 5 olacak sekilde.
 
Geri
Üst