Dip gürültüsü ve ötme sorunsalı

umarım topic i doğru yere açmışımdır.
epiphone x-plorer ımda ,stüdyoda özellikle, inanılmaz bir ötme sorunu var, alet resmen susmuo artık bi noktadan sonra,konserlerde bu tarz bir sorun yaşamadım sadece stüdyolarda
gitarın gövde kısmı daha hafif ,manyetikler emg , belki bundandır die düşünüorum
sizce nası halledilir? yardım!!
 
noise surpressor diye bi pedal vardı boss bizm bi eleman kullanıyodu ondan o kesiyodu ama çok açınca pedalı pena vuruşlarının gücü azalıyodu bbide gitarın sustaini düşüyodu tabiğğğğ
 
Studyoda florosan ve/veya bilgisayar monitorleri mi var? Eger oyle ise onlari mumkun olduug kadar kullanmamak (ve kapatmak) bir de kendine yer aramak (durdugun yere gore dipteki gurultunun miktari degisecektir) sana cozum saglayabilir.

Ayrica cok fazla gurultu olmasi da pek normal degil, cunku manyetikler HB anladigim kadari ile. Topraklama islemi tam anlami ile yapilmadiysa bu problem cikabilir. Ellerini tellere degdiginde bu gurultu azaliyor mu? Eger evet ise topraklama ile bir problemin var demek.

B
 
$ahsen aynı sorun bende de var ..konserlerde bende sorun yaşamadım ve ben elimi değdirdiğimde dip sesi kesiyorum ama ötme olayını kesemiyorum ..distortionlar da sürekli bir ötme var durduramıyorum..
 
Geri
Üst