Pastel (Pop/Rock) - Ankara

arkadaslar merhaba,ben trakya tıp 4 ten serkan burç
üniversitemizde bir rock topluluğumuz var
ve10-15 amatör grubun katılacağı bir rock festivali duzenlemeyi planlıyoruz okulumuzda 500 kişilik bir kultur merkezimiz mevcut
gidiş dönüş masraf-yemek ve kalacak yeri temin ederiz
daha başka ne gibi istekleriniz var lutfen bana ulaşın
[email protected]
 
bugun zulu zuchhini dinlemek icin dummy'ye gitmistik,sonra baktik ki baska bir grup cikiyor,once canimiz sıkıldı bunlar kim diye,kalkalim mi yoksa diye dusunurken grup calmaya basladi ve gorduk ki pastel saglam grupmus,dinlemekte fayda varmis :)

cok begendik;sarki secimleri,sound,vokal harika.Roxanne coveri ayri bir guzeldi hatta,bu tarz sarkilari coverlayip guzel bir sound tutturabilmek zor istir,tebrik ediyorum..Basarilar!
 
pestel'e sevgiler,hayırlı olsun dummy
bir iki ricam olacak :)
Ank.Ün.şenliklerinde çekilen fotoğrafların negatiflerini bir de studyoda yapılan kaydı acaba bi ara alabilir miyim?Hatıra niyetine...
Bi de
"Show must go on"
"limp"
"univited" ı dinlemek istiyoruz.... ;) Hoşçakalın
 
Her CUMARTESİ YİRMİBİRSIFIRSIFIR da DUMMY de . . .

Ayrıca 1 aralık çarşamba IV ROCK BAR'da (Tandoğan) A.Ü ROCK TOPLULUÐU etkinliğinde sahne alacaktır . . .



PASTEL
 
LObi, Alive, Pastel yarın 1 Aralık Çarşamba 19.00 da IV Rock barda. Bu bir Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Rock/t organizasyonudur. Giriş 3.5 ytl ve ilk içki dahildir. Üyelere 3 Ytl. Herkezi bekliyoruz.

IV Rock bar Dögol Caddesi A.Ü. Eczacılık Fak. karşısı.......
 
Arkadaslar amma eglendik be yav! Benmi gaza geldim bilemiyorum ama tepkiler, ortam superdi ve tabii sizde oyle! LObi, alive, pastel konseri, bilhassa tarz cesitliligi acisindan cok guzel ve dengeli bir konserdi...tekrar soyluyorum ben cok eglendim..
ayrica Caney seni yirim yirim :D
 
Önce Barbarosdan sonra tüm pastelden özür... Dün kalamadık size ama zaten önceden izlemiştim gerek biziz de gerek feedback de belliki
iyi coşmuş herkes başarılar...
 
:) baska sefere umarım gelissin lütfen beni de kaotikteki gelismelerden haberdar et kendine iyi bak .tesekkuerler genede sanada cok tesekkurler pin umarım gelissin dinlemeye .
 
Geri
Üst