Pastel (Pop/Rock) - Ankara

geri döndüm ben.bensizken de grubun başından talihsizlik eksik olmamış demek,üzüldüm.
elde ettiimiz gelirle muska falan yazdıralım topluca,ya da kurşun murşun döktürelim nebiliim.
 
Pazartesi gölge de izledim ,ilk anda biraz gürültü gbi gelsede uyumu begendim .zaten önde izledim sizi ve keyf aldım.Ama sanki bşiler eksik gbi .... yolunuz açık olsun
 
dün gece elimizde olmayan aksilikler nedeniyle tuhaf bi program oldu,umarım gölgeye eğlenmeye gelenler kusura bakmamıştır.

aysu'nun hastalığında büyük bi cesaret örneği göstererek sahneye çıkan ve daha önce hiçbir prova yapmamış, hatta büyük kısmını sadece duşta ve mutfakta çorba karıştırırken mırıldanmış olmasına rağmen bizimle birkaç şarkı söyleyerek günü bi nebze kurtarmamıza yardımcı olan arman'a da teşekkürlerimizi sunuyoruz.sen söylerken çalmayı özlemişim wala,ekibi yeniden toparlayalım :)
 
Yahu kardeşim ne arıza adamlarsınız, bi bas teliniz kopar, bir anfiniz gümler, bi vokaliniz hasta olur :) (bak smiley koydum, ordan hava yumuşasın)

Neyse, ben de içimdeki bir ukteyi gidermiş oldum, cidden iyi vakit geçirdim.

Ve evet benim de sahnem gelmiş, acilen toplayalım elemanları.
 
Frankie demiş ki:
Yahu kardeşim ne arıza adamlarsınız, bi bas teliniz kopar, bir anfiniz gümler, bi vokaliniz hasta olur :) (bak smiley koydum, ordan hava yumuşasın)

derler ki baranın içinde yer aldığı bir oluşum yoktur ki işi rast gitsin,başına türlü aksilik gelmesin,bi güne bi gün rahata huzura kavuşsun :LOL:
 
bu hafta barbarosun şehir dışına çıkmak durumunda kalması nedeniyle pazartesi çalamadık gölgede,üzgünüz.
haftaya yukardan bi mani gelmezse yine 22:15 sularında gölge sahnesinde sizleri bekliyo olucaz.

bu saatte mi haber verilir hayvan herif diyenler olabilir,haklılardır,özrü borç bilirim kendilerine ama eve yeni geldim,işyerinde de bürokrasi duvarlarını aşıp bi internet bağlantısı sahibi olamadım henüz,mazur görünüz :D
 
Gitaristinizi ve klavyecinizi Manhattan'da Raindog ile izlemistim, bu grupla da (biraz daha pop bir repertuvarla da olsa) izlemek hosuma gitti. Vokalistiniz sahnede olmaktan fazla keyif almiyor gibi geldi bana, nacizane bir elestiri olarak, gücenmezseniz... Basarilar! :D
 
speedo demiş ki:
Vokalistiniz sahnede olmaktan fazla keyif almiyor gibi geldi bana, nacizane bir elestiri olarak, gücenmezseniz... Basarilar! :D

yok canım eleştiri gibi yapıldıı,saldırı boyutuna varmadıı sürece niye gücenelim :)
geçen hafta(29ağustostu sanırsam) izlediysen şayet aysu hastaydı o gün o nedenle biraz keyifsiz duruyodu,daha önce izledinse bi açıklama getiremicem susup efendi gibi köşeme çekilicem.
 
az önce izledim,repertuar iyi seçilmiş eğlendirici ama vokal (aysu - eskiden tanırdım kendisini) biraz daha baskın olmalı bütün şarkılar aynı duygu ile soylenmez :D daha iyi soyleyebilir buna eminim.
aynı zamanda baran gene cok iyiydi zaten kardeş grup Funk Ltd. yüzünden bi sempati var doğal olarak.

beraber konserler dileğiyle saygılar...
 
elestirin için çok tesekkurler ama aysunun moby ile madonnaları yada cardigans - love fool ile cher i yada moloko ile kim wilde'ı yada her hangi bir parçayı aynı duygu ile söylediğini sanmıyorum ve hatta şu ana kadar seyircilerden aldığımız tepkilerden aysunun gayet başarılı olduğu açıktır .Sanırım sizi o gün gördüm yaklaşık 4-5 parça dinlediniz ve gittiniz bu süreç bir kanıya varmanız için yeterli değil gibi geliyor bana ama sonuçta sizin düşünceniz... ne etkiledi kim etkiledi bilinmez ... tesekkurler .
 
Bugun ne guzel çaldınız öyle ya,eski gunler geldi aklıma da,ellerinize ağzınıza sağlık hepinizin . . .

repertuar daha da kaliteli hale gelmiş,hakkını vererek çalıyorsunuz,başarılar,artık beste zamanı gelmedi mi ?Çok da yakışır bence,ama şu Semih'e bazen dur demeli birisi,o twini kaldırın siz çaktırmadan,yada madonna'dan sonra behemoth çalın,semih sever sayar bilirim,uheuhe . . .
 
Geri
Üst