Ihtiyaç Molasi

Ciddi ciddi progressive rock yapıyor bu insanlar. Kendilerinin de 1,5 olarak adlandırarak "İkincisi bu değil az daha bekleyin!" dedikleri albümü aldım. Gayette keyifle dinledim, dinliyorum. "Ay" harika bir parça. Türkiye'de prog. rock tarzının icra edildiğini görmek müthiş birşey. Keman kullanımı bende bir Kansas havası estirdi, memnun oldum yani. Bir de albüm içindeki kitapçıkta yazan, Cumhuriyet gazetesinin yorumlarını çok beğendim.
Türkler ve progressive rock? Buyrun burdan... :) Türkiye'de prog. rock yoktu, şimdi var. Budur!
 
Jawbreaker demiş ki:
Türkiye'de prog. rock tarzının icra edildiğini görmek müthiş birşey. Keman kullanımı bende bir Kansas havası estirdi, memnun oldum yani. quote]

Ayrıca bu Kansasvari tadın yanında klasik türk melodilerinden de esintiler yapmak çok güzel ve özgün bir hava veriyor.Ayrıca zaman zaman fusion a dogru eğilimde ayrı bir tad progressive rock'ın içinde. Bu güzel eserlerinizin devamını bekliyor başarılar diliyorum.

Not: Yorumlarım ilk albüm üzerine , ne yazık ki 1,5 u dinleyemedim.

Sevgilerle
 
evet..hala İzmir'e beklemekteyiz bizde..

Milad albümünü hala dinlemeyenler ne kadar çok şey kaçırdıklarını dinleyen arkadaşlara bir sorsunlar derim ben..
 
Selam Arkadaşlar,
milad hakkındaki güzel yazılarınız için teşekkürler. milad'ı edinemeyenler için kötü haber Zihni albümü hala basmıyor. İkinci albümümüzün de satışları kötü gittiğinden kimse bizimle ilgilenmiyor ve maalesef turne de yok. Kasım ayında sanırım Ankara'ya gelmiştik ve hiç ilgi göremedik. Tekrar gelmek isteriz ancak sizlerin talepleri ile bu gerçekleşebilir. Ankara'da Gölge ya da benzeri bir bara, İzmir'de yine Ooze veya Dungeon gibi bir bara istediğiniz grupları iletirseniz belki bizimle bağlantıya geçerler. Üniversiteler de garip bir şekilde Popçuları ve Arabeskçileri istiyorlar bahar şenlikleri için. Demekki siz herhangi bir talepte bulunmuyorsunuz. Bizim ve bizim gibi alternatif grupların konser maliyetleri diğerlerine göre düşük olmasına rağmen hiçbir yere çağrılmıyoruz. Artık olayların sizin elinizde olduğunu unutmayın. Konserlere gidenler sizlersiniz, siz olmazsanız o konserler de olmaz. Biraz talepkar olun. Ama belki siz de azınlıktasınız. Sesinizi duyurun..
Bizim konser haberlerimizi www.ihtiyacmolasi.com adresinden takip edebilirsiniz.
Sinan Gürsoy
im
 
1,5 TANEM o kadar tatlı bi parça olmus ki!ben sarkılarını çok sevdim.gerçi adlarını duydugumda yadırgadım.ama ön yargılı yaklaşmamalı.bence dinleyin
 
Ilk kez canli olarak Rock Istanbul festivalinde izledim ihtiyac Molasini gercekten bence festivalin en basarili gruplari arasindaydilar!!Progresif olan bu muzige kemanin uyumu fln gercekten cok guzel canli performanslari da bi ayri guzeldi ayrica!!
Yeterli tepkiyi ve sevgiyi almadiklarini dusunuyorum ben insallah 2. albumde layik olduklari yerde olurlar!!!
 
ihtiyaç molası iyidir güzeldir, benim de bi zamanlar bi albümüm vardı eski sevgilim aldı vermedi böhühühü.
ilk albüm daha iyi ama

sana bitanem diyemem ben birbuçuktanem çok özel sözler benim için
 
Geri
Üst