Alien vs Predator

filimde alienleri normalden(diger alien filimlerine kiyasla) cok abartmislar. daha enteresani fragmandakiler disinda guzel sahne yok.
ama yinede alien severlerin izlemesi lazim derim.
 
Bence basit bir film olmuş fazla etkileyici sahnesi yok.. Bundan önceki Alien filmleri daha heyecanlıydı..
 
Abi film aşırı basit olmuş. Yani ilkokul çocuğuna bu iki karakteri kullanarak bir senaryo yazdırsalar eminim daha güzel olurdu. Keşke izlemeseydim, paradan ziyade Alien ve Predator'ün kafamdaki imajını bozdu film.
Bu kadar uyduruk olmaz ki, kafadan girseydi konuya, dümdüz bir aksiyon filmi yapsalardı daha iyiydi.
 
gözünü sevdiğimin alien ları çok küselllerdi.alienlar hayatları için predatorler erkekliklerini ispatlamak için öldürüyor.bi de aşk falan koymuşlar filme sinir oldum.son sahnelerde predatorün uçan tekmeleri havada taklaları sahneyi dondurup "way canına" dememizi sağladı.çok güldüm.
ben her zaman alienları tek geçerim.estetikler,çok küselller

Yönetim notu:Lütfen forum kuralları uyarınca yaznızda gerekli düzenlemeyi yapınız!
 
Bencede kötü olmuş filim.Bekledigim gibi degil belki çok şey bekledim.Dehşet bir şekilde savaşamadılar.Filmin en güzel yanından birisi ise bir alian'ın buzu kırıp dışarı çıkmasıydı.

Ama Predatorlerin görünüşüde şekildi.Robocop yapmışlar resmen Predatorleri. 8)
 
Bir alien filmleri fanı olarak bu filmin herhanfi bir alien filmiyle herhangibir yakınlığı olmadıı kanısındayım fakat bir predator sequel'i sayılabilir açıkçası,zati böyle olduğu fragmanlardaki öküz sahnelerdebile belliydi en kötü alien filmi alien 4 resurrection bile bu filmle yanyana adı anılmayacak kadar kaliteli kalır.Bu arada oyunu çok güzeldir özellikle asker olup alien ve arada sırada predatorle kapışmak ancak bu kadar ii bir şekilde yansıtılabilirdi.
 
film mükemmeldi peki ben aradığımı bulabildim mi?? hayır!! ben alien-predator-marine üçlemesi arasında soluk kesici bi savaş ve aksiyon beklerdim insanlar savaşmadı bile (bana kadının savaştığını söylemeyin inanmam) oyundaki gibide ırkların bütün özelliklerinden bahsedilmemis oyundaki senaryoları birlestirip bi konu yaratsalar daha güzel olacağınada eminim..
 
konu üzerine,daha doğrusu predator ve alien karakterleri üzerine daha sağlam bi film yapılabilirmiş gibi geldi bana ama yine de sırf predator için bile izlerim sıkılmadan.bu avcı arkadaşlara ve yamulttukları alien başına attıkları çentiklere karşı özel bi ilgim ve hayranlığım mevcut...yakında ben de kescem bi kaç yaratığı,atacam çentiği.... :twisted:

ikincisinin çıkacağı söylentileri mi varmış?duymadım...
 
Bildiğim kadarıyla alien vs predator oyun halinin sinemaya uyarlanmış versiyonuydu ama uzaktan yakından alakası yoktu.Normalde oyunda alienlar aşırı derecede hızlı ama predatorler le karşı karşıya gelince gayet zayıf kalıyorlardı çünkü predatorler yapı olarak sağlamlar yani filmdeki gibi bir pençe ya da kuyruk darbesiyle ölecek kadar çaresiz değiller,ve yeri sarsacak bir hayvaniyetle hareket etmezlerdi hatırladığım kadarıyla:)Yoksa sadece çok güçlü iki ırkın kapışması için gidilebilecek bir filmdir bence.
 
Geri
Üst