Nip/Tuck

CedriX demiş ki:
Ben kesintisiz olarak 4 sezonuda son 1 haftada izledim :) Beyin falan kalmadi ama ardarda sadece cok uzun bir film gibi gibi geldi sadece. Oscar zamanlari bitince dizileri bolca izlemeye vakit kaliyor :) Turkiye`de kesiliyormus sahneler Six Feet Under`a yaptiklari gibi ama bazi sahneler harbi insani yerinden hoplatan seyler.

Dizi de Julian McMahon haricinde herkesin biraz dramayi abartarak oynadiklarini dusunsem dahi yine de oyunculari sevdim baya. Islerini iyi cikariyorlar. Özellikle her bölum estetige gelen insanlar cok guzel seyler katiyorlar diziye. Gerci hepsinin tam da o sirada doktorlarin yasadigi duygulara mesaj olurmus gibi konusmalari delirtiyor olsa dahi ben yine de seviyorum.

Senaryoya gelirsek eger bilmeniz gereken bir sey var. Dizide olan her ameliyat gercege dayali. Baya absurt seyler yapildi ama yazar Ryan Murphy gercekte olana göre yaptigini söyluyor hepsini ve yuz nakli bile dunyada ilk defa gerceklestirildikten sonra dizi de gerceklestirildi ilk defa. Olmadi ama yine de denendi. Insan biraz soka girmiyor degil aslinda bu tur sacma takintilari ya da bu tur acayip sorunlari olan insanlara.

1. sezon en iyisi olmak uzere ardindan ikinci, dörduncu ve ucuncu sezon siralarmasi ile geliyor. 3. sezon dizi beni cok bogdu. Dizi de bir tane bile iyi sey olmadi 3. sezon boyunca. Kötu seyler ustuste ve bir de 15 bölumu bir gunde izliyorsaniz daha bir bunaltiyor insani.

Bu arada iki sey daha ekliyim aklima gelmisken. Julian Mcmahon eski Avustralya basbakaninin ogludur. Basbakan olup insanin oglunun bu tur sahneler cekmesi acaba adamda nasil bir tepki yapiyodur diye merak etmiyorum desem yalan olur :) Bir de adamin adi Constantine diye cevirilmis olmasina cok guldum yahu. Costa ve guney amerika asilli bir soyadi. Constantine yanilmiyorsam yunanlarin kullandigi bir isim...

ya sende dvd seti felanmı var?
 
Bu diziyi izlemeye baslayanlar ilk olarak christian in yilanliklarina takiliyorlar, ama bence dizi cok mukemmel bir drama dizisi. Schon taa en baslardan beri karisiyla (orspu) bir turlu arasini duzeltemedi. yazik adama halbuki o kadar fedakarlik falan yapiyo. ona buna cakan christian in da kimber a karsi olan aski bence cok saf bi askti, ama kimber dorduncu sezonda ...
bence dizi bastan sona bir basyapit, ama ben en cok dorduncu sezonu begendim. son bolumunu izledigim zaman ne bileyim acayip bi duygulandim yani
 
4.sezonuyla cnbc e başlamış dizidir.

bu arada cedrix i tanıyan beri gelsin. ne iş yaptığı falan baya bi merak ediyorum. ya bize de verse şu dvd lerde fena olmayacak...
 
Haha, DVD seti yok ve su ana kadar sadece 2 dizinin DVD setini aldim ve bunlar Six Feet Under ve Friends. :) Torrentz.com sagolsun valla, tum bölumleri ordan kisa bir sure icinde ele geciriyorum :)
 
çok sansürleniyor maalesef. öpüşmeleriyle yataktan kalkmaları bir oluyor. RTÜK'ün katı kuralları yüzünden böyle güzel dizileri adam gibi izleyemiyoruz.
 
dizinin birinci sezon bölümleri daha iyi gibime gelldi son bölümlerinden istedigim gibi çıkmadı ama ginede iyi dizi
 
1 sene ara vermeseler daha iyi olacaktı..Bikaç senedir izliyorum bu diziyi ilk 3 sezonu 2 kez izledim :D içinde çok güzel anlamlar barındırıyor ama.Çoğu kişi cinsellik sahneleri için izliyor ama dizi o kadar basit değil. 5. sezonda saçmalıklar ortaya çıkmaya başladı..Christian - Gina olayı mesela.Bilenler bilir söyleyip de spoiler vermek istemiyorum..
 
Geri
Üst