İllegal Süt Tozu

I

illegalSutTozu

İllegal Süt Tozu


1993 yılında Ferit Tunçer (vokal), Barış Yıldırım (gitar), Asrın Tuncer (bas gitar), Emre Tüfekçi (davul) içeren grubun temel kadrosu kuruldu.
Ozamanlar Router Haber ajansında çalışan Ferit ve Asrın tüm imkanlarını kullanarak grubun ilk parçası olan " Visions Of Insanity " ye klip çektiler.
Büyük yankılar uyandıran bu klibin görüntüleri Routers Haber Ajansının en önemli görüntü arşivlerinden alınan görüntülerle hazırlanmıştı.
Parçanın içeriği savaş sırasında ölen masum insanlar, çevre katliamı gibi temel ögeler taşımaktaydı.
Grup yaklaşık 30 parcalık bir repartuara sahip olmasına ragmen toplu bir kayıt yapamadan dağıldı. Ve devamında Af Grubu oluştu.
Yakın tarihte gruptan Ferit Tunçer gelen talep doğrultusunda yeni bir kadroyla grubu kurmaya ve İllegal Süt Tozu"nun yarım kalan kayıtlarını tamamlayıp piyasaya sürmek üzere harekete geçti. Ve "beklenen talep olursa neden devam etmeyelim" diyerek sözlerini bitirdi.

Albümde yeralması kesinleşen parçalar :

British Metal
Return Of The Zombie
Millenium
Visions Of Insanity ... diğerleri süpriz olsun ;)

Bize ulaşmak isterseniz
[email protected]
 
bu albümü dinlemiştim yıllar önce..klibide bir barda izlediğimi hatırlıyorum yarım yamalak yıllar önce.aslında bu grubun önceside var..asrın ve feritin athena da caldığı zamanlar..asrının bass feritin vokal yaptığı athena zamanları daha sonra burdan ayrılıp metafora dahil olmaları falan..metafor prejesinin bitmesi bu grubu kurmaları ve cıkan ve bizi sevindiren bir albüm..ardından şehrazatla tanışmaları ve romanrock tarzı ucubik birşeyler ne oluyoruz dememiz..tekrar köklere dönüş yapılmaya calışılması sevindirici..görelim bakalım..
 
feritcim belki hatırlarsın ben vampirella:)
tarzın eskiye dönmesine sevindim:) asrın ne alemde geçen senelerde bayram özel programında şarkı sölüordu apışıp kaldım
 
İllegal Süt Tozumu olurmus arkadasim tam tozutmush yani bu vatandashlar!! eh eh eh
MünFerit Bey N'aber? ben Komser Taner..
sen cok vefasizlik yaptin hic aramadin sormadin ben gecen sefer istanbul'dayken bi daha gelisimde istiklal'de karsilasinca aynen bi kafa! soylemedi deme. kasksiz dolashma!! :)
 
Geri
Üst