Resident Evil I-II-III

Resident Evil 2 Apocalypse. gerçekten ilkine göre çok daha başarılı olmuş. milla yine esip geçiyor. sırf onun için bile izlemeye değer. nemesisi fena yapmamışlar, ama filmde pek bir yeri yok. biraz yönlendirme amaçlı kullanılmış sanki. üçüncüsünün çıkacağını da bağıra bağıra bitirmişler filmi. biraz ticaret koksa da ben çok beğendim. ilk filmde ki alakasızlıkta yerini daha oyuna yakın bir havaya bırakmış. yine de oyunla alakası yok desek yeridir. bence izleyin arkadaşlar. dvd'de izledim gayet güzeldi. sinemada daha fazla keyif vereceğine eminim...
 
umuT777 demiş ki:
dvd'de izledim gayet güzeldi. sinemada daha fazla keyif vereceğine eminim...

abi sinemada izlemek istiyorum ama ben cok rahat korkan bi se yoldumu hoplayan tiplerim dogal olarak rezil oluyorum :D :D sinemada böyle sahneler cokmu ona göre gidiyim valla ilk filmi izlerken bi yerde cok kötu rezil olmustum :D :D kesin izlicem ama karar veremedim yuklesem mi yoksa sinemada mi izlesem??
 
film korku filmi değil ya. öyle zaten ani sahneler falanda yok. burada bu olacak, şurada şu olacak şeklinde tahmin edebiliyosun olayları. en azından ben ettim. bugün anacondas'ı izledim onda tek bir sahne vardı ki yerimden zıpladım. neyse residen evil apocalypse'te yok yani öyle zıplatacak bir sahne.
 
umuT777 demiş ki:
film korku filmi değil ya. öyle zaten ani sahneler falanda yok. burada bu olacak, şurada şu olacak şeklinde tahmin edebiliyosun olayları. en azından ben ettim. bugün anacondas'ı izledim onda tek bir sahne vardı ki yerimden zıpladım. neyse residen evil apocalypse'te yok yani öyle zıplatacak bir sahne.

hehehe iyi o zaman sinemada izliyim abi ilk filmde kadin köpekten kacarken kapiyi kapatiyo arkasini dönuyo birden bi zombi cikiyo orda öyle bi ziplamistimki :D butun sinema bana bakti tabi ziplayanlar oldu falan bi de isvecliler ile izlemek daha zevkli oluyo gerilim ve korku filmlerini ciglik falan atiyolar cok hos oluyo daha zevkli geciyo :D :D The Ring filminde baya guldum o ciglik olayindan ben :D
 
ehehe :D ne diyosun baba ya. halkaya iki kez gittik biz. yandaki arkadaş tam kadının telefon çalacağı sırada kendininkini çaldırdı. salonun yarısı çığlık attı. yarısı dumur oldu. biz tabi s.çana kadar güldük orda. neyse konu sapmasın ya. gönül rahatlığıyla git. köpekler var ama sadece bi kişiyi yiyolar sorun etme :)
 
sharlathan demiş ki:
abi milla'ya 5.elementte hasta olmuştum ilkin....

ama sienna çok değişik bişi yaw!!(kaç gündür rüyalarıma giriyor.
baba millaya o filimde hasta olduysan milyon dolarlik otel filminde asik olursun. ben oldum ordan biliyorum. :D
 
filmi indirip izledim film ksıa geldi çok yaaa bi iki saat olsaydı baari dedim
ayrıca filmde pek o akdr efekt mefekt zart zurt etkilemedi yane normal bi aksiyon filmi işte ama sonu gerçekten güseldi yane sonu dediğim dewam filmine aktarılacak olan bölüm flm çok hoştu cidden :)
ayrıca filmin yine o son bölümünü 5. elemente benzettim millayı o halde görünce eheua birebir dedim neerdeyse benzio yane hal ve tavır bakımıncan.
bu arada izlemesem o gazla sinemada izlerdim bu filmi ama izledim filmi ve bence kendi fikrim sinemalık deeğil yani :)
kolay gelsin....

*Uyarı:Turkrock.com forumları IRC'deki bir kanal olmadığı gibi karşınızdakiler de IRC kullanıcıları değildir. Bu nedenle forumlarda kullandığınız yazım tarzına dikkat ediniz. Bir küçük bir büyük yazmak, g yerine k, z yerine s, ş yerine $, v yerine w kullanmak, y ve r harflerini atlayıp türkçenin tüm imlâ kurallarını hiçe sayarak dünya dışı bir dilde yazma ve benzeri gereksiz atraksiyonlarda bulunmayınız.*
 
ilk filmden bildiğim kadarıyla mükemmel görsel efektler ve hikaye, ayrıyetten Milla Jovovich hayranlığı
türkiye ye gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum
Resident%20Evil%20Milla%20Jovovich.jpg
 
film acaba ucleme mi olacak,2 1 den daha iyi olmus gibi geldi bana,surpriz olaylar daha cok,o rahibin bacisiydi galiba(mutasyona ugramis),rahibin onu beslemesi muthis dumur ediciydi benim icin :) 3 kesin olacak ama 4 olur mu acaba :)
 
oyunu oynarken aldıgım zevkin trilyonlarda birini vermekten uzak sırf para kazanmak için nemesis gibi bikarekteri salak bi hatuna dövdürten(ki keza bu forumda bile adamların bunu nie yaptılarını anlmak cok klay resmen resident evilden hangi kadın dha güzeldir halına donmus lutfen bu konusmaları baska yerde yapın) ortalama bir aksiyon filmi severek izledim ama olması gereken yapım bu degil nerde oyundaki nemesis 2 dakka rahat yoktu ondan ruyalarıma gırerdı neyse oyunu oynaın nemesıs gorun bu fulmın oyunun kalıtesıyle alakası yok
 
residen evil ilk film herkes gibi beni de hayal kırıklıgına ugrattı.yani filmde noldu nası bitti hic hatırlamıyorum
ama hic sevmemistim.ikinmci film ise ilkine gore cok cok daha iyi diyebilirim.birinci filmin devamı niteliginde gercektende residen evil apocalypse.birinci filmde milla nın sevgilisi yaralanmıs ve nemesis programı uygulanmak uzere labotatuvar a goturulmustu.ikinci filin ortalarında ni yerlerde nemesis projesi gerceklestirilmis oluyoki nitekim "nemesis is activicatied" mesajı bilgisayarlardan cıkıveriyo.gerisini anlatmayayım filmi seyredin oyuna gore oldukca surprizli bi film olmus.o acıdan oldukca hos duruyo.filmin sonunda bilg dan yine "...... is activicatied" gibi bi mesaj geliyo bu da 3.filmin cekileceginin habercisi.sabırsızlıla bekliyorum
 
r.e.3 20 defa hard mode da bitirecek kadar piskopat bi şahsiyet olduğum için filmin yeri bende daha başka 8) her oyunda okadar çok nemesis i öldürüyodum ki sonlara doğru 1 kez anca çıkıyodu)
jill valentine in dönüşünü görmek hepimiz için güzel fakat bizim çakal Carlos(bayıldığımızda ilaç arayan oğlan)filmde gözüküyomu artı neden film sinamalara düşmedi?
eğer oyunla bağlantılıysa filmin sonunda atom bombası atılması geremiyomu?
bu sayede code veronica davası başlamıcakmı?
Konya da olduğum için filmi bulma şansım pek yok bunları cevaplıcak bir ark bulursak çok sevinirim.özelimede yollayabilir 8)
 
hoca dvd yi buldum izledim film bekleneni tam anlamıyla veriyor. Olivera gözükmezmi ya elemanın filme bir giriş sahnesi var baya iyi yapmışlar.Abi film 3 aralıkta gösterimde biletini şimdiden alıyorum kaçırmadan izleyeceğim
 
resident evil oynadiim en ii oyunlardan biriydi. ilk filmi de oyundan dolay1 çok beendim herhalde. ben ce oyunu bilmiyenler dönen muabbetleri çok rahat annamadi.neese 2.yi ben geçenlerde karsiyaka da bi vcd ci de gördüm ama alamadim.ediniim de izliim bari.
 
Geri
Üst