Resident Evil I-II-III

İlk filmi izlemedim, ikinci filmi de pek beğenmedim. Belki ilk filmi izlemediğimden konuya tam vakıf olamamış olabilirim. Diğer yandan oyunla hiç alakam yok. Filmi bariz, para için yapmışlar bence. Fazla bi numarası yok.
 
2. filmi ben de çok beğenmedim. Çok abartı olmuş. Sonunda baygınlık geldi zaten. Hatun ölse de biz de rahatlasak modundaydım. Neyse ilk filmle hatırlayacağım kendilerini :)
 
jachyra demiş ki:
YaSayAn_OLu demiş ki:
sharlathan demiş ki:
sienna guillory'e bu filmde aşık oldum...yeni imajı sayesinde hakikatten milla jovovich e bin basar!

Amanında amanın harbiden ya o hatun ne öle...jovovichte kimmiş....zaten ilknidede michale rodriguezde onun gib bişidi...öldü.......
Bismillah ben awatarı deiştirsemmi :p

herşey tamam ama Milla'ya laf söyletmem ona göre..
 
ikincisi , birincinin yanında gercekten sönük kalıyor. çok fazla action , ayni oyundaki gibi , durmadan zombi öldürüyorlar , ama çekimler , nemesis , milla olağanüstü. tamam abartılar var ama , bu bir oyun klonu :) ayrıca 3. bölüme bağlamış olmaları ve bağlayış şekilleri şimdiden beni sabırsızlığa itiyor.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Bilgiyi ben aldım

Resident Evil: Afterlife olan film bir çok ülkede bu ay 21 Eylül 2007 gösterime girdi. Türkiye göstrime girecek ülkeler sıralamasında yer almıyor. 3-5 ay içerisinde herkes ordan burdan izledikten hevesini aldıktan sonra, film oturduktan sonra, kısacası meraklanacak bir şey kalmadıktan sonra ülkemizde gösterime girecek.

Serinin bu filminde diğerlerinden farklı olarak yeteri bütçe ve yapım süresini ayırdıklarını düşünüyorum. Ayrıca filmde oyunda geçen (resident evil-1 ve 2) karakterlerden de olacak. Etkili bir film olacağını düşünüyorum.

Filmin gidişatını http://www.millaj.com/film/resident3.shtml adresinden takip edebilirsiniz. Sürekli olarak güncellenen bir sitedir. Trailer ve movie başlıklarına göz atabilirsiniz.
 
valla şahsen ben birinci filmide ikinci filmide bek beğenmedim.hele ikincisini ihç beğenmedim.zaten olay milla üzerine kurulu olduğu için sonlarına doğru film sapıtıyor.zaten filmlerlede resident evil havasını hiç bulamıyon.(ki ben baya korkmuştum 3ü oynarken.keza ikide sağlamdı o konuda)

birde ikinci film aslında jill üzerine kurulması gerekirken(çünkü resident evil oyun senaryosu öle gidiyor.1-3-2 şeklinde)jill pek fazla kaale alınmayan bir karakter olarak kalmış.ayrıca nemesis olayı son derece kötü olmuş.sanki dünyayı kurtaran adam filminden bi yaratık çıkmış milla ile dövüşüyor.halbuki oyunda nemesis ne bela bi karakterdi.kaç kere paçayı zor kurtarmıştım ondan.

filmler evde toplanılıp mırıs ve kola ile iyi gidecek filmler ama o kadar.bakalım 3.cü film nasıl olcak
 
Geri
Üst