oman Dün 16:41 #2 Usta baktım da sen 1 ay boyunca zırt pırt konu açmışsın. en başta grx70qa aldım demişsin şimdi ne oldu
Usta baktım da sen 1 ay boyunca zırt pırt konu açmışsın. en başta grx70qa aldım demişsin şimdi ne oldu
Emre hayatkacikbiruykudurr Dün 17:24 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 oman demiş ki: Usta baktım da sen 1 ay boyunca zırt pırt konu açmışsın. en başta grx70qa aldım demişsin şimdi ne oldu Hepsini görmek için tıklayın... Arkadaşa bakıyorum
oman demiş ki: Usta baktım da sen 1 ay boyunca zırt pırt konu açmışsın. en başta grx70qa aldım demişsin şimdi ne oldu Hepsini görmek için tıklayın... Arkadaşa bakıyorum
Emre hayatkacikbiruykudurr Dün 23:29 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Emrahd demiş ki: Ben olsam memnunsam aldığımın aynısını arkadaşıma da alırdım Hepsini görmek için tıklayın... Biraz farklı özgün bir şey istiyor da kendisi böyle desenli falan
Emrahd demiş ki: Ben olsam memnunsam aldığımın aynısını arkadaşıma da alırdım Hepsini görmek için tıklayın... Biraz farklı özgün bir şey istiyor da kendisi böyle desenli falan
anonymus42 Bugün: 00:39 #6 Peki arkadaşın neden kendisi sormuyor da senin gibi bu işte yeni birisine sorduruyor?