"Şarkı nasıl yazılır ?" meselesine kafa yormuşsunuz; bu anlaşılıyor. Bence bu 17 yaşında bir müzisyen için gayet iyi bir şey.
Şarkının insanı yakalayan bir tarafı var. Ben bu tarzla ilgili değilim, ama şarkı şarkıdır. Doğru yapılmış şeyler var burada.
Solo gitar icrası ve vokal konusunda, özellikle de vokal konusunda yol almanız lazım. Bu kadar pesten söylemenize gerek yok; bence sesinizin potansiyeli var, ama kontrollü olmadığı için çok pesten almışsınız. Muhtemelen tizden söylemeye korkuyorsunuz. O yaşta erkek sesi oturmaz, o yüzden bence biraz teknik çalışın ve detoneler konusunda daha hassas davranmaya çalışın. Eğer gitarist-şarkı yazarı iseniz, belki ileride vokal icrası için bir başkasından faydalanmayı düşünebilirsiniz. Vokali siz yapacaksanız bu durumda vokale odaklanıp gitarı eşlik enstrümanı olarak düşünmek daha iyi olabilir. Ortadaki solo çok uzun ve ritmik olarak tek düze kaldığı yerler var (bunu vokal de yapan bir solo gitarist olarak söylüyorum...). Bana öyle geliyor ki sizin de ilk enstrümanınız gitar ve vokale sonradan başlamışsınız🙂