İstanbul 17 Yaşındayım grup kurmak veya katılmak istiyorum

Merhaba. 17 yaşındayım solistim +ritim gitar çalıyorum. İkisinde de fazla iyi değilim kendimi geliştiriyorum. Bass/Bariton bir sesim var. İlkokuldan beri müzikle uğraşan biriyim hayatımda çok büyük bir yeri var şuanda da okulumda bulunan müzisyen arkadaşlarımla çalışıyorum beraber çok kez sahneye çıktık ama bunun sadece okulla sınırlı kalmasını istemiyorum. Hem birbirmizi geliştirip hem arkadaş olabileceğimi aynı zamanda rock / altrock türünde coverlar yaparken kendi şarkılarımızı da üretebileceğimiz bir ekip arıyorum. Yine benim gibi olan arkadaşlar varsa onlarla beraber de bir şeyler yapabiliriz.

Ben de 17 yaşında solistim, ritim ve bas gitar çalıyorum ama biraz zorlarsam lead yapabilirim, lead olarak çok iyi değilim ama, benim de sesim bas/bariton ama tenora biraz çıkıyor, genelde The Beatles dinlerim, onun yanında 50ler ve 60lar rock and roll ve Queen de dinlerim, çok alt rock dinlemem ama yeni müzik türleri dinlemeye ve çalmaya açığım, benim sevdiğim tarzda da çalmaya açıksan tanışabiliriz, instagram LennonTruther

Ben de 17 yaşında solistim, ritim ve bas gitar çalıyorum ama biraz zorlarsam lead yapabilirim, lead olarak çok iyi değilim ama, benim de sesim bas/bariton ama tenora biraz çıkıyor, genelde The Beatles dinlerim, onun yanında 50ler ve 60lar rock and roll ve Queen de dinlerim, çok alt rock dinlemem ama yeni müzik türleri dinlemeye ve çalmaya açığım, benim sevdiğim tarzda da çalmaya açıksan tanışabiliriz, instagram LennonTruther
müzik zevkin çok iyiymiş ben de çok dinliyorum açıkçası rap ve çok ağır metal dışı her müzik türünü dinliyorum diyebilirim.

müzik zevkin çok iyiymiş ben de çok dinliyorum açıkçası rap ve çok ağır metal dışı her müzik türünü dinliyorum diyebilirim.
İyi olur o zaman, istersen instagram'dan görüşebiliriz, uygun olursa grup hakkında plan yapabiliriz, aklımda bazı sorular da var onları da konuşabiliriz, örnek olarak nerede prova yapabiliriz, 17 yaşında üyeler olan grubu hangi mekan kabul eder, vs.

Merhabalar bu ekim 17'yim bende gitar çalıyorum, klasik ama asıl ilgi alanım solistlik türkçe alt rock , anadolu rock hard rock/metal türleri özellikle ilgimi çeker bunlar dışında da bir çok tür dinlerim ve söylerim, söylemeyi denerim, isterim yani grup işi olmasa dahi yaşıtım olan, kafa yapımızın uyuştuğu insanlarla arladaş olmak, bilgi paylaşmak gelişmek eğlenmek de hoşuma gider,buradan değil ama instagramdan daha rahat konuşup tartışabiliriz dilersen : @mliquidsmoot

Merhaba. 17 yaşındayım solistim +ritim gitar çalıyorum. İkisinde de fazla iyi değilim kendimi geliştiriyorum. Bass/Bariton bir sesim var. İlkokuldan beri müzikle uğraşan biriyim hayatımda çok büyük bir yeri var şuanda da okulumda bulunan müzisyen arkadaşlarımla çalışıyorum beraber çok kez sahneye çıktık ama bunun sadece okulla sınırlı kalmasını istemiyorum. Hem birbirmizi geliştirip hem arkadaş olabileceğimi aynı zamanda rock / altrock türünde coverlar yaparken kendi şarkılarımızı da üretebileceğimiz bir ekip arıyorum. Yine benim gibi olan arkadaşlar varsa onlarla beraber de bir şeyler yapabiliriz.
İyi günler aktif bir grubuz gop belediyesinde stüdyoda çalıyoruz solist arıyoruz isterseniz iletişim için telefon numaramı verebilirim

Hala grup arıyorsan The Beatles tribute grubu için John Lennon'ın rolünü alabilecek şarkı söyleyebilen ritim gitarist gerekiyor ve tam aradığım kişi oluyorsun diyebilirim, ben bassist ve solistim ama The Beatles'daki gibi birden fazla solist olursa daha güzel olur, birbirimize backvokal de yapabiliriz, başta stüdyoda biraz prova yapacağız ileride sahneye çıkarız, sadece Beatles çalmamız gerekmiyor bu arada biraz başka şarkı da çalarız.

Instagram : @the_all_starrs_tribute - Discord : @EEKTurk

Geri