Johnny Depp

Erkeğin Gözyaşları.Cesar rolündeydi sanırım.Çok abartı bir güzelliği yoktu filmin ama yine de izlenebilir bir film olduğunu düşünüyorum.Belkide sıkılmıştım filmden.Johnny Deep o rollerin oyuncusu zaten.Peki fleez 9.Kapı'yı izlemiş miydin?Orada da süperdi.Birde "Makas Eller" diye bir film var ki orada da unutulmazdı.
 
:LOL: Ben ençok "Arizona Dream","Makas Eller-Edward Scissorhands","9.Kapı"daki rollerini sevmiştim."Hayalet Süveri"deki rolünü ise biraz gülerek izledim.Çünkü bazen hayrete düşürebiliyor.Asalında hem esrarengiz hemde biraz ukala rollerin üstesinden gelebilen yegane oyuncu."Çikolata" ve "Beayz Şeytan"ı ise çok dikkatle izlemiştim o yüzden.Birde eski bir savaş filmi vardı 1986 yapımı "Platoon" isminde.Yönetmenide Oliver Stone.Orada da küçük bir rolü vardı yanılmıyorsam.
 
Aslına bakarsan beyaz şeytanda pek sevdiğimi söyliyemicem, ama çikolata da gerçekten yakışmış o role...Hayalet suvari de bende çok güldüm, ama o rolünün getirdiği bir şeydi, ben sevmiştim filmi...Makas ellere gelince onu biraz şaşkınlıkla izledim, hatta erkeğin gözyaşlarının üstüne onu izleyince olmuyor..Ne demek istediğimi anlamışsındır :) 9. kapı da evet çok farklı bir karakterdi ama bence üstesinden gelememişti....Cehannemden gelen gerçekten güzel bir filmdi belki konu olarak gerçekliği olması nedeni ile ilgiliydi ama herneyse güzeldi film, tabi bir de köstebek' i unutmamak lazım...Bu iki filmde hakkını vermişti vermişti bence oyunculuğunun...
 
umarm karayip korsanlarının devam filmi sadece para düşünülerek yapılmıyrdur..matrix gibi bi felaket yaşamam umarm..ama johnny deep diyorm pisi pisine evet demez bi filme bence..
 
Jony deep çok iyi bir oyuncu.Oynadığı her rolün hakkını verir.Deniro nasıl binbir surat lakabı ile anılıyorsa deepte yeni nesilin bu temsilciliğini yapmaktadır.

Hele oynadığı bir Edwart Makas Eller filmi varki artık kendisi bile ömrünün sonuna kadar bu performansı yakalayamaz...
 
Her filmde farklı birini izliyorum sanki,rolünün hakkını gerçekten gerektiği gibi veriyor.Kendini oyunculuğunu kullanarak inanılmaz bir şekilde değiştirebiliyor.Şimdilerde filmlerini birkez daha ona dikkat ederek izliyorum da daha önce farketmediğime yanıyorum.Bir 'makas eller' de bir ' charlie's chocolate factory ' de bir 'astronotun karısı' filmlerinde muhteşem oynamış..

charlie's chocolate factory de çok sempatik.makas eller en güzeli bu sanırım.. çok doğal geldi bana..
lasvegasta korku ve dehset -bu filmi çok merak ediyorum..elinde olan özel mesaj atabilir mi?
 
en son charlie'nin çikolata fabrikasi'nda izledim, zaten hayrandim bi kere daha oldum.süper bi karakter çikarmisti yine her filminde oldugu gibi muhtesem bi oyunculuk sergilemis :!: merakla karayip korsanlarinin cikmasini bekliyomm...
 
Don Juan filmiyle hastası oldugum oyuncu gercekten cok basarılı+yakışıklı bir kişi b buarada Don Juan filminin ben dublajlı halini seyrettim Johnny Depp'İ Toprak sergen seslendiriyordu ve baya yakışmıştı bilmem izleyeninz varmı :roll:
 
karayip korsanlarının ikincisi bu yıl geliyor. ayrıca 3.sünün çekimlerine baslıyolarmış.
Johnny Depp ve Tim Burton dünyanın en iyi yöetmen-oyuncu ikilisi bence. makaseller ve charlie ikisiin ortaklıklarından ikisi
bu arada corpse bride'ı görmeyenler mutlaka izlesin. seslendirmeyi Johnny Depp yaptı harika bi tim-johnny ortaklığı daha..
 
Oyunculuğu çok iyi ve oynadığı her filmde de farklı farklı çıkıyor seyirci karşısına...Birkaç filminde onu tanıyamamıştım örneğin:Makas eller,Charlie'nin çikolata fabrikası,...
 
Geri
Üst