Pink Floyd Tekrar Sahnede!

estranged

admin
Pink Floyd'un hayattaki üyeleri geçtiğimiz gün tekrar sahnede bir araya geldi. Londra O2 Arena'da Roger Waters'ın "Six-night stand" konserinde "Comfortably Numb" ve "Outside the Wall"ı seslendirdiler.

Bu, geçtiğimiz 30 yıl içinde Waters, David Gilmour ve Nick Mason'ın beraber çaldıkları ikinci performans oldu. İlki ise 2005 yılındaki Live 8 performanslarıydı. O dönemden bu yana klavyeci Richard Wright 2008 yılında kanserden hayatını kaybetti.

Gecede ilk olarak Waters ve Gilmour "Comfortably Numb"ı çaldı. Gecenin sonuna doğru ise Waters, "Outside the Wall"ı çalarken Gilmour ve Mason sahnede göründü. Pink Floyd'un 1980/81 turlarında olduğu gibi Gilmour duvarın üstünde solosunu attı.

Fakat bunun grubun tekrar birleşeceğine dair bir gösterge olduğunu düşünenler hayal kırıklığına uğrayabilir...

Gilmour blog sayfasında "Hatırlatmak isterim ki bu sadece bir seferlik bir birleşmeydi" dedi.

Waters'ın The Wall turu Temmuz ayı sonuna kadar devam edecek.

Bu tek seferlik performansın seyirciler arasından çekilmiş bir videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Kaynak: gibson.com
 

Dosyalar

  • pink-floyd_the-wall.jpg
    pink-floyd_the-wall.jpg
    24.3 KB · Gösterim: 386
Muhteşem bir gösteri ve tabi gilmour virtiözlüğünübirkez daha dergilemiş. Gilmourla ilgili bir küçük ayrıntı. dostları onun için diyorlarki, nezaman david i ziyarete gitsek mutlaka gitarının başındaydı diyorlar. Yine otoriteler gruba lütven küçükte olsa mini bir dünya turu yaparmısınız teklifi götürüyorlar parasal miktar 150 Milyon dolar onlar gülerek ellerinin tersiyle itiyorlar. işte grup pink floyd bu.
 
Geri
Üst