Romantik Komediler

bu filmler, sinema otariterleri tarafından genellikle pek ciddiye alınmazlar.büyük film katagorisine ulaşma şansları da yoktur pek.ama ne olursa olsun,bir şeye pek kafa yormak istemezken,biraz güzel vakit geçirmek için vazgeçilmezlerdir.dolu romantik komedi izlemişizdir,en beyendiklerimiz hangileri peki?

ben en son vcd den izlediğim -50 First Dates- i epey beyendim.tavsiye ederim.çoğu romantik komediye göre epey hareketli,farklı ve çoğunda olduğu gibi sempatik oyuncular var.izleyin bence.
 
Hepsinden nefret ederim, hatta Woody Allen'a olan müthiş hayranlığımın birazcık da olsa azalmasına bile sebep oldular.
 
Tabi ki bir dahi. Hatta çoğu insan oyunculuğunu beğenmemesine rağmen ben oyunculuğunu bile severim. Ama geçen yıllarda bir kaç romantik komedi çekti, gereksiz filmlerdi bence. Adlarını hatırlayamıyorum malesef.
 
bridget jones’s diary, keeping the faith, when harry met sally, pretty woman, addicted to love, french kiss gibi popüler ve başarılı örnekleride olan bir tür...
 
ben julia roberts ı sevmiyorum pek.oscar almasına da çok şaşırmıştım.gerçi oscar aldığı filmi izlemedim.erin brockovich di galiba..
 
50 first dates çok keyifli bir filmdi.Drew Barrymore filmde beni gerçekten çok etkiledi.Çok sevimli bir suratı var,gülünce daha da güzel oluyor..
 
SAnirim herkes holywood yüzünden nefret etmis romantik komedilerden. Ama haklarini yemeyin beyler, mesela Fatih Akin'in Im JUly'si. Hayatimda izledigim en güzel filmlerden biri benim.
50 first dates benim bekledigimden daha iyi bir filmdi. Neseliydi öyle, izlenir.
Meg Ryan'in French Kiss'i var onu da tavsiye ederim.
Bir de bir sürü bagimsiz sinema ürünü izledim de hiçbirinin adini hatirlamiyorum desem :)
 
50 first dates i izlemek istemiyorm yani Adam Sandler dan nefret ettigim icin izlemicem burdakiler haric kimse iyi demedi bu filme bende pek sevmem romantik komedileri ama Bridget Jones`s diary,Sleeples In Seattle,Eternal Sunhine Of The Spotless Mind,Love Actually gibi filmleri kesinlikle tavsiye ederim bu film turunun en iyi filmleridir bence...
 
Geri
Üst