Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

beni zardoz ile beraber en çok etkileyen filmlerin başında gelir kendileri. masalsı bir kurgu, inanılmaz çekimler, ışıklandırmalar, geçişler, müzikler.
bir de üstüne mükemmel bir jim carrey performansı. ben daha ne isteyeyim sinemadan?
 
jim carrey şaşırttı :) süper ikili,süper senaryo,süper performanslar... Film bittikten sonra uzanıp yaklaşık 1 saat düşündüm.Bu film sayesinde düşünecek,gözden geçirecek bir çok şeyi fark ediyorsunuz.İzlediğim en iyi romantik filmlerden biriydi.
 
jim carrey şaşırttı derken???

daha fazla şaşırmak istiyorsan özellikle Majesic ve Man on the Moon adlı iki filmindeki performansını izle bence.
açıkcası inanımaz bir performans söz konusu...
 
arşivde bulunması gereken harika bir film.. hangimiz demiyoruz ki keşke geçmişimizi bi gecede unutsak diye,,işte bu film gerçek aşkın kanıtı.. tapılası güzellikte..
 
senaryo,çekim,performans hepsi iyi güzelde;
öyle birçoklarının dediği gibi 'hayatımın filmi' filan da değil.
açıkçası ikinci kez izleme gereğini duymadım
 
gerçekten harika bir senaryo, muhteşem bir kurgu.. daha ne diyebilirim ki. jim carrey komedi dışında da iyi bir oyunculuk sergileyebildiğini kanıtlamış. kate winslet desek o da rolünün hakkını vermiş. filmin sonunda insan kendine gelemiyor, resmen çakıldım kaldım oturduğum yere. ne kadar etkilendiğimi anlatabileceğim kelimeleri seçemiyorum ne yazık ki... gerçekten çok çok iyi...

you can erase someone from your mind.getting them out of your heart is another story.

...
 
ayrılıktan sonra evlat acısı gibi koyar bu film. "duygu, kadın ve eşcinseller için vardır" modunda takılan adamlar hep bok atar bu filme.
 
farklı bi filmdi. bence zaten orda ön planda olan 2sinin aşkı değil filmin genel anlamda konusuydu. jim carrey'i pek sevmem ama film farklı diye izledim, beğendim :)
 
Geri
Üst