allahsıztospaalar

Suratını boyamış mumya gibi olmuş
Bir de kendini bir bok sanarmış
Günde 25 kere bakıp da aynaya
Nasıl kese kağıdı taşımaz yanında?

Tiki Kızları, tiki kızları
sıç suratına çek sifonu

Duvarlarda örümcek adam olsam
Tek kız da sen kalsan
Hiç işim olmaz suratına bakmam
Salaklığınla hiç uğraşaamaam

Tiki Kızları tiki kızları
sıç suratına çek sifonu........................

sözler buymuş..................
 
Burdayım....
Bu arada,velet diilim yahu,bugüne bugün 23 yaşına girdim ekimde...
Yepisyeni iki şarkı daha,Brownie ve Bir Damla çok yakında nette olacak,son rötuşlardayım,kayıt programı çöktü,düzeltmeye çalışıyorum,gecikme sebebi budur kardeşler..
İyi bakın kedinize,eyvallah!
 
nerdesin bee özgür...... hade bakam yap bişiyler ama sözde olsun... mesala o son yaptığın sçzsüz kayıda söz yazsan güzel olur deyom........ bide bu bir damla kirli çorapların bir damlasımı......
 
Evet Kirli çoraplar ın bir damlası,baya değişik oldu benim cover,org koydum mesela baya.Saxla çalınan yeri Trompetle çaldım vs...ama temel aynı,güzel sözlü boktan bi soft rock parçası işte,ve bence orijinalinden daha güzel oldu.
 
Ya Özgür (adını buradan öğrendim,tanışıyor değiliz yani... :D ) güzel isim bulmuşun;ama abi en bomba ismi bizim arkadaş buldu rica ederim : COVER-MA!

Sadece cover yapan bir gruptu da... :LOL:
 
Valla tiki kızlarını internetten, grubun ismi enteresan geldiği için indirdim ve hiç de pişman olmadım, baya güzel dier şarkıları da indirmeye devam edicem...
Başarılar...
 
la zaten hastaydım leshine,topaklı ballı kaymak olmuştur bu bir damla gözyaşı kavırı.bööle bir duygusal yönümü iteleyen dış yüzeye,şarkısı oluyor kendi de.nese bak çok üzüldüm lesh gidince.
 
Geri
Üst