Umut Kuzey

"
sertsessiz demiş ki:
umut'un gelip buraya yazması iyi olmuş, topic 2 kişinin 5 sayfa "ay evet çok güzeeeeelll" mesajlarından kurtulmuş oldu en azından.." demişşşşşşş..

Arkadaşlar Umut la ilgili yazılanları okudum..Onu beğenmeniz hatta hayranlık duymanız güzel..Onu Sokak Çocukları ile ilgili olarak Abdi İpekçi salonunda verilen konserde söylediği sokak çocuğu isimli şarkısından ve çorak toprak üzerinde söylediği Hasret isimli şarkısı ile hatırlıyorum..Sanatçı tavrı ve duruşunu hiç değiştirmedi bunuda takdir ediyorum..Fakat "ay evet çok güzeeel" sözlerindense onun sokak çocukları ile ilgili yaptıklarından,sokak çocuğu isimli şarkısından ve sokak çocuklarından kurduğu "uçan balon" korosundan bahsetmeniz onu daha iyi tanımlar diye düşünüyorum..
 
ole tabi hocam ama bahseecegimiz daha cok konu var umutla ilgili hangisini yazacagımı şaşırıyorum inan valla. ama dedigin gibi uçan balon korosu cok profesyönelce bişiy.
 
fatjoe demiş ki:
ole tabi hocam ama bahseecegimiz daha cok konu var umutla ilgili hangisini yazacagımı şaşırıyorum inan valla. ama dedigin gibi uçan balon korosu cok profesyönelce bişiy.

Bence profesyonelce değilde yürekten yapılan birşey demek daha doğru..Birde profesyonel olunca işin içine para girer..Amatör ruhla demek daha doğru..
 
evet bende katılıyorum..şarkıcılık ve yorumculuğunun yanısıra sanatçıların asıl örnek olması gereken davranışlar bunlar bence...ve de en önemlisi bunların gösterişten uzak şekilde yapılması...UMUT en doğrusunu yapıyor gerçekten...
 
evet bende katılıyorum sana reyhan hanım ama hayret sen ders vasından kalkıpta nasıl geldin buraya 8) neyse gelmissin iyi yapmıssın umut u herkes gorecek yani cok yakında insallah bu albumunde hakettigi yeri alır cunku gercekten cok iyi bir insan
 
Arkadaşlar,
hepinize bu dağınık yorumları toparlayarak ve kendimi yorumumu katarak Umut Kuzey hakkında biraz bilgi vereceğim.

Umut Kuzey genç ve enerji dolu, rock tarzında özgün çizgisini yakalayabilmiş, üretken, çalışkan ve azimli bir müzisyen arkadaşımızdır.

Kendisinin sokak çocukları için bizzat yer aldığı çeşitli organizayonları olmuştur.Ve onlar için var gücüyle çalışmaktadır.İnanıyorum ki ileride çok daha büyük ve etkili işler yapacaktır.

Umut, şarkılarında anadolu ezgilerini ve kültürünü benimsemiş ve bir o kadar da modern bir çizgiyi yakalamıştır.Bu da onun vatansever, vefalı ve çağdaş biri olduğunun en iyi kanıtıdır.Onun bir özelliği daha var ki (inanıyorum bu onu daha yükseğe taşıyacak) o da önyargısız ve gelişime açık olmasıdır.Belki bu ilk bakışta dikkat çekmeyebilir, fakat dönüp günümüz müzisyenlerine baktığımızda en çok karşılştığımız manzaralardan biri de, çizgisinden taviz vermesin diye bir kısır döngü içinde sürekli aynı şeyleri tekrar edenlerdir.

Bazı arkadaşlar Umut'un şarkılaırnı beğenmedim diye bir yorum yapmış.İşin bu kısmını da aydınlatmak isterim;
Sizler Umut'un ortaya koyduğu tarzda müzik dinleyemeyebilirsiniz ve hatta onun tarzındaki tüm müziklerden hoşlanmayabilirsiniz.Buradaki yanlış sizin beğenmemeniz değil, yorumu yanlış açıdan yapmanızdır.Oysa bu yorumu kişisel zevk ve görüşünüz olarak değil de müzikal kalite olarak yaparsanız çok daha olumlu sonuçların çıkacağını düşünüyorum.Kaldı ki ben bile tam olarak Umut'un yaptığı tipte müzik dinlemiyorum.Ama oturup teker teker hepsini dinledim ve gayet tatminkar bir kalitede olduğunu, çalışmalarını artırarak kendini daha da iyileştirebileceğini söylüyorum.

Son olarak tüm yorum yapan arkadaşlarımdan tek ricam, yazdığınız cevapları lütfen az ve öz olarak yazın.

Saygılarımla, Uskan.
 
mavie senden mi izin alacaz buraya biseyler yazarken ozel sohbet ederiz etmeyiz sanane baska forumlarda da var ozel sohbetler onlarıda goruyon mu milleti elestirmekten baska isin yok mu senin git birazda baskarını elestir
 
sokak çocuğu

Bu kısır döngü haline dönüşen kapışmayı noktalıyorum..Umut' a bir sorum var."Sokak Çocuğu " isimli şarkısına bu albümünde yer verecek mi?
 
umut

Umut'un sokak çocuğu isimli şarkısını daha önce kanal D de yayınlanan bir konserde dinlemiştim.Gerçekten çok güzel bir şarkı..Umut bunu ilk albümüne insanlar duygu sömürüsü yaptığını düşünebilir diye koymamış..Fakat bence ilk albümdede olabilirdi..Fakat ikinci albümde mutlaka olmalı..Çünkü Umut albüm çıkarmadan öncede sokak çocukları ile ilgili çalışmalara katılmış..ve bildiğim kadar hala bu çalışmalara devam ediyor..Sokak çocuklarından oluşan bir koro kurmuş..Ve bu şarkıyı sokak çocukları ile birlikteyken bestelemiş..Bu şarkı onlara bakış açısını değiştirebilir..Bence bu albümde olmalı..
 
Umut şu sıralarda albüm için stüdyoda bolca zaman harcamak durumunda.O yüzden birkaç haftadır pazar günü seansımıza katılamıyor.Albümünü tamamladığında tekrar bizlerle birlikte olacak.
 
Bu başlıkta yer alan birebir sohbet tarzında gelişen anlamsız ve forum kurallarına ayrkırı, Türkçenin kasıtlı olarak bozuk kullanıldığı mesajlar başlıktan silinmiştir. İlgili mesajları http://www.turkrock.com/ftopic14055.html adresinden okuyabilirsiniz.

Başlığın bundan sonraki bölümünde lütfen konuyla alakasız şekilde sayfalarca şiirler döktürüp ortamı kanka muhabbetine çevirmeyin, tümü büyük harflerle mesaj kesinlikle atmayın ve özellikle Türkçe kullanımına dikkat ediniz. Aksi takdirde önceki tavırlarında ısrar eden kullanıcılar siteden atılacaktır.
 
yetki

Aldeberan demiş ki:
[color=red
Başlığın bundan sonraki bölümünde lütfen konuyla alakasız şekilde sayfalarca şiirler döktürüp ortamı kanka muhabbetine çevirmeyin, tümü büyük harflerle mesaj kesinlikle atmayın ve özellikle Türkçe kullanımına dikkat ediniz. Aksi takdirde önceki tavırlarında ısrar eden kullanıcılar siteden atılacaktır.[/i][/color]

Benimde bir yetkim olsa bunu yapardım :? Umut beğendiğim ve dinlediğim bir sanatçı..Fakat onu anlamsız ve devamlı tekrar eden boş kelimelerle anlatmanın yanlış olduğuna inanıyorum..Onun yeni albümünü sabırsızlıkla bekliyoruz..
 
Umut

Arkadaşlar alındı galiba..Dikkat ediyorum bu başlığa artık yazı yazmıyorlar..Bence bu olumlu eleştiriydi..Ve arkadaşlar alınmadan UMUT'u desteklemeye, buradaki kurallar çerçevesinde devam etmeliyiz..
 
alındığımız falan yok siz burada istediğiniz şeyleri konuşmaya devam edin ben artık burada yazmıcam..diğer foruımlarda nasıl kanka muhabbetlerinin döndüğünü görüyoruz...benim ve bir arkadaşımın daha yazdığı şiirlere de laf uzatmayın...biraz daha dikkatli eleştiri yapın!!!hadi size iyi günler...umutu desteklemek için burası uygun biyer değilmiş bunu anladım... :evil:
 
bu arada bizi istediğiniz yere atabilirsiniz...siteden kovmak için saçma sapan bahaneler bulmayın...herkes gayet türkçe kurallarına uyuyordu...
 
Yönetici Notu: Kasten bozulmuş -aslında varolmayan- bir IRC lehçesiye yazmak forum kurallarına aykırıdır.. Bu uyarıyı göz önüne almadığınız müddetçe yazılarınız silinmeye devam edecektir... Son aşama olarak da kullanıcı hesabınız süresiz olarak kapatılacaktır...
 
yeni yıl..

Arkadaşlar yeni bir yıl daha bitiyor..Geçmişi geçmişte bırakıp, yeni bir yıla başlıyoruz..Kırgınlıkları,dargınlıkları,üzüntüleri geçmişte bırakalım..Yeni yılın hepimize sağlık,mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.. :p
 
umut yılı

mrb arkadaslar yeni yıla gırcez ama insallah yeni yıl umutun yılı olur yani umut yılı olur cunku o bunları hakeden birisi ve hakettigi yerde deil insallah en kısa zamanda hakettigi yeri alır
 
arkadaşlar umut dün akşam yani yılbaşı akşamı edirne trakya üni'de koser verdi.edirneli arkadaşlara duyurulur.aslında bunu önceden haber vermek isterdim ama bazı özel durumlardan dolayı nette ve burada pek dolaşamadım.
 

Benzer konular

U
Yanıt
0
Gösterim
834
Umut Gürışık
U
N
Yanıt
0
Gösterim
1K
NurGoL
N
Geri
Üst