Umut Kuzey

soadturkey demiş ki:
rock müziği yansıtmıyor,daha çok arabesk

Biz ona anadolu rock diyoruz.
Ayrica arabeskin electro, bas ve davulla yapildigini bilmiyordum. :)
Umut Kuzey isini cok iyi yapan, sesi vede kisiligiyle begendigim vede takdir ettigim birisi.Yaptigi programlarindada kaliteli isimlerinde yaninda Yeni cikan gruplara kendilerini tanitma imkani buluyoki buda cok guzel bisey.
Camur atmaktan ziyade destek olmaya ne dersiniz...
 
sen de nerde çakma, poser adam var ona destek oluyosun.electro, bas ve davulla her türlü müzik yapılır ki şaşar kalırsın. harbi cahilsin sen. ismine ve avatarına yakıştıramıyorum yazdıklarını,kusura bakma. saygılar yine de.
 
publicenemyno1 demiş ki:
sen de nerde çakma, poser adam var ona destek oluyosun.electro, bas ve davulla her türlü müzik yapılır ki şaşar kalırsın. harbi cahilsin sen. ismine ve avatarına yakıştıramıyorum yazdıklarını,kusura bakma. saygılar yine de.

Kimin çakması söylede bilelim.Electro bas ve davulun poptaki yorumuyla hareket edersen işimiz var senle.Eline gitarı alan herkes rockcı oluyo sözüne en çok hak verenlerden biri olarak seninde benim gibi düşünenlerden olmanı isterdim.Umarım gayet netti.
Keşke sende benim kadar bişeyler bilsende cahilliğin ne demek olduğunu anlasan.Çamur atmak kolay destek olmak zorsa ben zoru seçiyorum abi.Böyle sanatçıların yaptığının yarısını yapsan emin ol sanada destek olurum.Sen çamur atmaya devam et.Her şeye rağmen sanada saygılar.
Konuya devam. :arrow:
 
Anadolu rock sevmiyorum dinlemiyorum , ama emeğe her zaman saygım var. Programına Aylin Aslım konuk olduğu bir gün izledim Umut Kuzey sunuculuğu beceremiyor fakat kendisinde bir çaba var sanki ''aranıza beni de alın'' der gibi bir tavır sergiliyor , konuğu her nekadar Anadolu Rock yapan müzisyen olmasa da ortak bir noktada buluşma gayreti oluyor bu yüzden tebrik ederim yaptığı işe sahip çıkma ve karşısında ki müzisyene saygısı dolayısıyla...
 
Umut Kuzey'in üçüncü albümü "Al Beni" 10 gün sonra raflarda yerini alıyor.Albümde 10 şarkıya yer verilmiş.On şarkının 8 tanesinin söz ve bestesi Umut Kuzey'e ait.Yeni albümün Productörlüğünü Metin Türkcan ve Arda Algül yapmış.Gitarlar Metin Türkcan,bas Gitarlar Tarkan Gözübüyük,davullar ise Erez Koskaz,klavyeler ise Arda Algül tarafından çalınmış.Yeni albümün üç şarkısını www.myspace.com/umutkuzey dinleyebilirsiniz.
 
Anadolu Rock'ın özü türkülerdir, halk müziğidir. Lütfen özümüzü unutmayalım, onu küçümsemeyelim. Çok fazla batı hayranlıgına gerek yok.
 
Geri
Üst