Amy Winehouse Istanbul'a Gelmiyor

estranged

admin
190620112134281866809_2.jpg


Ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse, Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da önceki akşam verdiği konser sırasında yuhalandı. Belgrad Kalesi’nde, alkollü olarak sahneye çıkan Winehouse, 90 dakikalık konserinde şarkıları bölük pörçük söyledi. İki kez ayağı takılan şarkıcı, iki kez de sahneden ayrılmak zorunda kaldı. Bunun üzerine hayranları, şarkıcıyı yuhalamaya başlayıp, ıslık çaldılar, bazı seyirciler ise konseri terk etti. Winehouse’a eşlik eden müzisyenler, seyircileri sakinleştirmeye çalıştı.

İki hafta önce Londra’da alkol tedavisi gören Amy Winehouse’un içki içmesi yasak. Winehouse’un Belgrad konseri, 2 hafta sürecek Avrupa turnesinin birinci ayağıydı.

“Evine dönecek!”

Dün akşam bir açıklama yapan Winehouse’un sözcüsü “Kendisini görmek isteyen hayranlarından özür dileyerek turneyi iptal etme kararı aldı. Doğru olanı yaptığına inanıyoruz. Yeteneğini en üst seviyede gösterebileceğine inanmadığı için bu kararı aldı. Amy evni dönecek” dedi. Winehouse, bugün İstanbul Maçka’da Küçükçiflik Parkı’nda, çarşamba günü de Atina’da sahneye çıkacaktı. (gazetevatan.com)

Sırbistan konserinden görüntüler aşağıda...

 
Geri
Üst