Pod xt & xt live

"allah distortion" derken neyi kast ettin bilmiyorm ama ben çok sağlam tonlar yazıyorum. Ve müslüman değilseniz bile saygılı olun allah adını ottan boktan şeylerle aynı kefeye koymayın lütfen.
 
Billie_Joe demiş ki:
"allah distortion" derken neyi kast ettin bilmiyorm ama ben çok sağlam tonlar yazıyorum. Ve müslüman değilseniz bile saygılı olun allah adını ottan boktan şeylerle aynı kefeye koymayın lütfen.

Abicim senden bir isteğim olucak. Banada bir to nyazarmısın hem ritm için hem solo için PODXt kulanıyorum. Tarz sorarsanda vai dinliyorum ve o tarz şeyler çalıyorum kafana göre yap birşeyler işte.
Yaparsan çok memnun olurum.
 
arkadaşlar yeni pod xt live aldım bunda pedalların yerlerini değiştirebiliomuyuz volüm pedalını kısarken drive da gidio bunu en sona eklemek istiyorum.
 
Billie_Joe demiş ki:
@Canneerr ,

baba sakın avatarı degiştirme canerr diyince aklıma kirk hammet ın suratı geliyor nedense hafızama öle işledin sen bize lazmsın TURK HAMMET.

eyvallah,TURK HAMMETT güzelmiş :D


bu arada stevai tonu isteyen arkadaş için bi solo tonu var elimde,zamanında internetten bulmuştum,neck manyetiğine alıp for the love of god'a başlamanı tavsiye ederim

http://www.hemenpaylas.com/download/508257/_002a_002aCFor_The_Love_Of_God.gpt.html
 
@Canerr,

eyvallah beni bi yükten kurtardın yollarım begenmez sora üzülürüm diye düşünüodum :) ne VAİ dinlemişim nede solo atmıslıgım var pek ilgilenmem ritimciyim :)

@Jem7,

baba solocunun hasını yakalamışsın bırakma yakasını :)
 
arkdaşlar sanırım pod xt live da acoustic sim. yok.Ben boss un ac-2 sini alıp yana ek yapmayı düşünüyorum.Bu konuda fikirlerinizi alabilirmiyim.Mantıksızmı olur sizce yani akustik gitar sesini sadece pod ile elde etmem mümkünmüdür..cevap bekliyorum teşekkürler..
 
line 6 edit programinin 3.0 versiyonu cikti...

New in Line 6 Edit Public Beta version 3.0
- Line 6 Edit 3.0 now combines support for all Line 6 products supported in previous Line 6 Edit versions.
- Support added for Vetta II and PODxt firmware updates, as well as for the new amp, cab and effects models for these Line 6 devices.
- Support added for the Bass Expansion Model Pack.
- Additional Tone translations added
- New, improved User Interface for Tone editing
- Improved interaction with Custom Tone Online Library
- See CustomTone.com for more info

PodXT icin de yeni firmware cikti...

This firmware update adds additional Models to your PODxt's standard model set.
These include 6 new Amp Models, 4 new Stompbox Models, and 7 new Wah Models.
This update is required to install the Bass Expansion Model Pack and to use Line 6 Edit version 3.0.
The sound of your existing Channels won't be affected by the update, but changes were made to the Preset Channels included to spotlight some of the new models.

line 6 bizler icin calisiyor... yeni firmware ile gelen wah modelleri ve stompbox'lar gayet basarili...
 
benim bilgisayar hiç bir programı açmıyor mecbur gene internet cafeden yüklüycez ben pod ve internet cafe gene garip garip bakışlar :)kırıcam bu bilgisayarı en sonunda
 
tiamatx demiş ki:
podun içinde acoustic simulatör var gayette güzel sen sesini mi beğenmiyorsun yoksa bulamadın mı?

hayır dostum ben bulamadım sanırım..yani şöyle orjinal akustik gitar sesi aradım bulamadım.varsa ayarları gönderirimisin yada ana zahmet upload edebilirmisin? yardımcı olursan sevinirim gdip boss ac simulator alıcaktım az kalsın :)
 
ben normalde piezo akustik modellesini kullanıyorum zamanında netten bulmuştum arkadaşın bilgisayardan yükledim şimdi podun en son firmware yüklemesini yapın variac akustik diye modelleme gelicek oda baya güzel benim önceden yayınladığım tonlar arasında akustik modelleme var 2-3 sayfa önce ordan indir istiyorsan
ama ben kullanırken podun çıkışına 10 band equalizer bağlıyorum tonları ondan bana güzel geliyor belkide sana kötü gelebilir
 
Geri
Üst