Pod xt & xt live

arkadaşlar 2. el bir pod xt live aldım.Duyduğum kadarıyla pod farmi kullanarak kayıt yapabiliyormuşuz.Ancak bir türlü beceremedim.Pod farmı açıyorum,aleti görmüyor.Pod farm,pod farm uyumlu line 6 aleti bulamadı diyor.Aleti registerden kaydettim ama hala sorun nedir çözemedim.Eğer bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
 
Zaten normalden pahalı satan DO-RE ayrıcalığı ile fiyatlarını düşünmek istemiyorum en düşük modeli 1000 küsür TL'ye gelir. Yani bu aletler en az 2 sene sonra ortamlara düşer. Ayrıca 850 $ 'a Digidesign Eleven var canavar gibi.
 
line 6 hd leri usa dan getirtmek lazım burda line 6 acayip kazık satılıyor.

320 $ a hd 300 yani tl olarak 450 tl.

400 $ a hd 400 yani 560 tl.

500 $ a hd 500 yani 705 tl.

acaba ambar guitar , ucuz satıcı vb. bunları kaça getirir ?
 
400 $+ KDV etti 480 $ + 50 $ Kargo ki tahminen çok daha faza olur yani en ucuz 800-850 olur o. DO-RE ise 1100-1200 çeker.
 
selamlar arkadaşlar. üşenmeden 69 sayfanin 2006 dan sonrasini okudum

ancak şimdiye kadar anladiğim kadariyla kullanmasi baya bi zor bi alet bu . yani her yerde farkli bi ayar yapmak gerekiyor sanirim ? ben vamp-2 kullanmaktayim ancak çikiş kalitesi yetersiz geldiği için xt live almayi planliyorum. ancak burda bahsedilen çoğu olaya hakim değilim. mesela gidip A marka amfide bi bağlanti ayari yapmak yerine başka bi bağlanti yapmayi bilmemem :s ne yapmaliyim biri bi yardimci oluversin yahu
 
Bence kesinlikle gözünde o kadar büyütme. Bende pod xt live kullanıcısıyım. İçinden çıkan kullanma kılavuzunun gelişmiş versiyonunu sitelerinde veriyorlar. onu bilgisayara indirip bazı şeyleri okuyup deneyerek yapınca aletin çalışma mekaniğini hemen kapıveriyorsun. Özellikle üzerinde ekranda her türlü verinin simge şeklinde gözükmesi anlaşılmasını kolay kılıyor.
 
Pod xt almayı düşünüyorum 330tl gibi bi fiyata buldum, kurcalamayı severim cok ayar olması sorun değil fakat şuana kadar ses kartsız amplitube kullanıyordum yani baya bi çile çekdim pod xt den sert tonlar almam mümkündür dimi,
http://www.youtube.com/watch?v=xq5oP_sIYHI

bu videodaki gibi tonlar arıyorum, videodaki eleman line6 gx + pod farm kullanmıs yakın tonları alabilirim diye düşünüyorum umarım düşüncemde doğrudur, bide fiyat hakkında yorum yaparsanız gidip görüp bakacam.
 
merhaba ben de bir pod xt live aldım. farm denen programı indirdim herşey güzel ama yazılımı satın almak gerekiyor. yazılımı satın almayınca trial versiyonda yalnızca birkaç pedal ve ampli modellemesini görebiliyorum. para vermeden çözmenin bir yolu var mı ?
 
Usb ile pod xt ile kayıt yapmayı bir türlü beceremedim. :) Gitar kaydı çok güzel bir şekilde yapabiliyorum. Fakat altyapı ile beraber kayıt yapamıyorum. Ne yaptıysam olmuyor. Sorun nedir? Cool Edit Pro 2.1 kullanıyorum. :)

Yoksa gitar kaydını yapıp daha sonra altyapının üzerine mi oturtmamız gerekiyor? Pod kullanıcıların yardımlarını bekliyorum.:)
 
Geri
Üst